Slivkový sorbet
![Recept - Slivkový sorbet](/uploady/velky-vm-shutterstock_440439328.jpg)
Melónová granita (fotorecept)
![Recept - Melónová granita](/usercontent/images/velky-recept35895_1436082925.jpg)
Mangový sorbet s radlerom
![Recept - Mangový sorbet s radlerom](/uploady/velky-sorbet-1.jpg)
Kávová granita (fotorecept)
![Recept - Kávová granita](/usercontent/images/velky-recept3998_1286112813.jpg)
Malinový sorbet
![Recept - Malinový sorbet](/uploady/velky-malinovy-sorbet.jpg)
Sicílska granita
![Recept - Sicílska granita](/uploady/velky-var31-granita-magazin.jpg)
Mätový sorbet (fotorecept)
![Recept - Mätový sorbet](/usercontent/images/velky-recept10082_1312313769.jpg)
Limetkovo-zázvorový sorbet
![Recept - Limetkovo-zázvorový sorbet](/usercontent/images/velky-recept41156_1373623055.jpg)
Broskyňový sorbet (fotorecept)
![Recept - Broskyňový sorbet](/usercontent/images/velky-recept123_1406745106.jpg)
Redakcia Varecha.sk, 14. augusta 2024 4 minúty čítania
Kým klasická zmrzlina zvyčajne obsahuje mliečnu zložku, v týchto osviežujúcich dobrotách mlieko, smotanu ani tvaroh nenájdete. Sú preto vhodné aj pre tých, ktorí netolerujú mliečnu bielkovinu, ale aj tých, ktorí chcú ušetriť nejaké tie kalórie.
Diskusia k článku