Malinový sorbet
Róbert Krištof
šéfkuchár reštaurácie Oliva hotela Premium v Bratislave, 14. marca 2012
šéfkuchár reštaurácie Oliva hotela Premium v Bratislave, 14. marca 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Maliny rozmixujeme a prepasírujeme cez sitko, pridáme práškový cukor a zľahka premiešame s vyšľahaným snehom a vložíme do stroja na zmrzlinu. Necháme mraziť asi 40 minút.
- 2
Ak nemáme stroj na zmrzlinu, nalejeme malinovú zmes do plytkej misy a vložíme do mrazničky najskôr na 1 hodinu, potom zmes vyberieme a rozmixujeme mixérom. Potom postup opakujeme každých 30 minút tri hodiny, aby bol sorbet krémový.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu