Tie najlepšie recepty z Varechy priamo do vášho mailu.
10 minút príprava
Suroviny
Postup
1
Umyté a odkvapkané jahody rozmixujeme, podľa sladkosti pridáme cukor a rozdelíme do menších nádob, ktoré sú vhodné do mrazničky. Zmrazenú dreň ozdobíme jahodami a mätou.
joooj, toto keby som vedela pred mesiacom, mohla som zmrazit mangovu dren. tak buduci rok vyskusam. super napad. dnes som ani pusu nezavrela, ked som pozerala recepty od teba, klobuk dolu, perfektne mnamky a krasne fotky
ked boli jahody tak som to urobila, ale pridala som ešte k tomu 2 ks kyslej smotany -šľahačku som vtedy nemala -dala do mrazáku ,viete ,že to dlho nevydržalo ,asi tak do večera,manžel mi to schrumol,vraj je to ako smotanová zmrzlina.
aj ja robím, tohto roku som robila jahodovú aj marhuľovú, dávam kryštálový cukor, zasypem celé jahody a nechám pol dňa presladiť a potom polovicu jahôd rozmixujem a polovicu len rukou popučím, spojím a dám zamraziť, @uschi krásne foto :-)
...fakt nie je nič lepšie v horúci letný deň???dobre si si to rozmyslela???a čo tak chladená dvanástka v spoločnosti kamarátov,dôchodcov čo vedia všetko a na všetko majú odpoveď???tam stačí povedať vo vhodnú chvíľu napr. "dreň"...a už máš toľko receptov,zážitkov a prihod,že ti to vystačí na cele leto!!!no ale to len tak....tá tvoja dreň má inú hodnotu.nielen,že dobré ale aj pekné.hlave farba.úplne "jahodovo" červená.
Vaša dreň vyzerá tak krémovo, ja keď dám zamraziť dreň tak po vybratí je ako kameň, a nemyslím sľudu, skôr niečo ako žula :-)
Ako dosiahnete, že tak nestuhne?
Ako dosiahnete, že tak nestuhne?