Lucia Benetinová Andrejková, Bratislava
Ľubica Šťastná, Trenčín
Jana Samsonová, Považská Bystrica
Mgr. Katarína Páleníková, Sklabiná
Ing. Juliana Šurkovská, Komárov
Marek Weinštuk, Stupava
Zuzana Kvaššayová, Považská Bystrica
Alexandra Čalavová, Bojnice
Správna odpoveď : 8 rôznych kusov rímskych hrncov.
Srdečne blahoželáme! Výhercov budeme kontaktovať na adresách uvedených v mailoch.
Pre Varecháčov, ktorí nemali šťastie v súťaži, spoločnosť Alie, s.r.o. pripravila nasledovnú ponuku:
Do 11.11.2011 môže každý z Vás využiť zľavu 10 % na nákup všetkých tovarov (zľava sa nevzťahuje na poštovné) zo stránky
www.rimskyhrniec.sk .
Stačí pri objednávke zapísať kód „varecha“ do kolónky „kupón“, a kliknúť na aplikovať kupón a zľava vám bude odrátaná.
Stačí do 27. októbra 2011 správne odpovedať na uvedenú otázku, zaregistrovať sa na portáli Varecha.sk a si v hre o 8 x rímsky hrniec Vitos
v hodnote 14,30 €/ks.
Súťažná otázka: Koľko rôznych druhov rímskych hrncov je v ponuke na stránke www.rimskyhrniec.sk ?
Správnu odpoveď spolu s vašim nickom posielajte na Varecha.sk do 27. októbra 2011 do 12:00 na adresu zkroslakova@perex.sk . Zo správnych odpovedí vyberieme osem súťažiacich, ktorí vyhrávajú jeden z rímskych hrncov Vitos.
Hráte o : 8 x Rímsky hrniec Vitos (31x21x13cm).
Rímsky hrniec Vitos – zdravé varenie bez tuku
Nastáva storočie pary, čo na celom svete vítajú lekári, dietológovia a vôbec odborníci na zdravú výživu. Hlavnou výhodou varenia na pare je zachovanie veľkej časti vitamínov, minerálov a aj prirodzenej chuti jedla.
Na trhu je veľké množstvo typov parných hrncov v rôznych cenách. Najlacnejšou alternatívou sú rímske hrnce, ktoré po 2000 rokoch prežívajú v súčasnom modernom životnom štýle svoju renesanciu. Vyvolala ju prirodzená potreba človeka zdravo sa stravovať. Výhodou oproti drahým parným hrncom je aj ich jednoduché čistenie, rímske hrnce netreba ani odvápňovať.
Rímsky hrniec treba len pred každým použitím dôkladne namočiť. Póry keramiky nasiaknu vodu, ktorá sa pri zohrievaní postupne mení na paru. Na povrchu mäsa sa takto vytvorí chrumkavá vrstva bez vyschnutia. Jedlo je chutné, lahodné a výživné. Pri varení v pare sa zachováva najviac vitamínov a minerálov nakoľko sa zelenina nedostane do styku s kyslíkom ani železom a aj varná teplota je optimálna. Taktiež sa netvoria ani karcinogénne látky ako pri pečení a vyprážaní.
Výnimočnosť rímskeho pekáča spočíva nie len v tom, že sa jedlo varí zdravo bez pridania tuku, ale aj vo veľmi jednoduchom spôsobe prípravy, nakoľko po vložení misy do rúry ju už nemusíte kontrolovať, podlievať.
Doprajte si ručne vyrobené rímske hrnce Vitos, z kvalitných prírodných surovín, ktoré sú dostupné za výhodné ceny na stránke www.rimskyhrniec.sk .
Bližšie informácie nájdete na www.rimskyhrniec.sk . Zoznam všetkých súťaží Pravidlá súťaže
www.rimskyhrniec.sk/index.php?route=product/category&pa...
aj keď neviem či sa na nás redakcia hnevá keď vypisuje takéto súťaže, to je totiž taká výhra za nič, skrátka náhoda.... mne sa oveľa viac páči ocenenie konkrétneho receptu peknou výhrou, veď je to portál o varení.... toto je moc pekná cena a taká výhra viacej poteší keď je za vlastnú tvorbu, či?
a s tými výhrami máš samozrejme pravdu, väčšina z nás sem nechodí kôli výhram ale kôli receptom, ľuďom a atmosfére...
ja som len chcela povedať, že spôsob rozdeľovania výhier mi prišiel taký zmyslupnejší keď to bolo za pridaný recept, toť vsjo :-)
aj mne by sa taký hrniec zišiel alebo aspoň na pečenie hydiny---
Ja si kúpim ten na guláš, urobím radosť môjmu manželovi.