Súťaž s Philips:
SaladMaker - Skvelý šalát za pár minút + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Inzercia, 4. júla 2013     3 minúty čítania

Vitamínové bomby, čiže zelenina a ovocie sa opäť dostávajú na pulty v čoraz krajšom a voňavejšom šate. Rovnako by si mali prekliesniť cestu aj do nášho jedálnička.


Šaláty sú zdravé aj chutné, len zdĺhavé krájanie vie byť často poriadna otrava. Najmä pre tých kreatívnejších. Neraz je práve krájanie tým, čo nás od prípravy odradí. Pritom je nám jasné, že čerstvé šaláty sú tie najlepšie.

S prístrojom SaladMaker HR1388 od Philipsu sa môžete tešiť z najrôznejších kreácií a nestrácať pritom zbytočne čas. Patrí k nemu až šesť nástavcov na krájanie, strúhanie, či prípravu tenkých pásikov alebo hranoliek. Jedlo si tak ľahko vizuálne doladíte, aby potešilo nielen chuťové bunky, ale aj zrak.

Poteší, že okrem zeleniny dokáže SaladMaker pokrájať aj syr či mäso. Veľkou výhodou prístroja je extra široká XL podávacia trubica. Vďaka nej nebudete musieť suroviny ani predkrájať. Aj samotný výsledok je pritom očarujúci, pokrmy vám padajú z krájača priamo do misky a môžete ich hneď servírovať. Strašiakom nie je ani čistenie, všetky časti prístroja môžete pokojne umývať v umývačke.


Súťaž


Súťažná otázka:

Výhodou krájača na šaláty SaladMaker HR1388 od Philipsu NIE je:
a) Má XL veľkú podávaciu trubicu, zeleninu tak netreba predkrájať.
b) Obsahuje 6 nástavcov na krájanie, vrátane disku na prípravu hranolčekov.
c) Okrem krájania dokáže aj predpovedať počasie.

Vaše odpovede posielajte v termíne 17. - 30. 6. 2013 na adresu online@pravda.sk. Do predmetu správy uveďte heslo Philips. Vyhrať môžete 3 x Philips - SaladMmaker v hodnote 69,99 eur.




Výsledky súťaže


Philips - SaladMmaker v hodnote 69,99 eur získavajú: Eva Uhlíková zo Starej Turej, Irena Weismanová z Bratislavy a Silvia Dolníková z Vrábľov.

Výhercom gratulujeme!




Diskusia k článku

mariamka
ozaj skvely pomocnik, kedze nemam stastie v sutaziach tak som stavila na istotu, do 10 min po montazi bol chutny salat na stole, ..

slavka2012
@mariamka , myslim, ze ta budem nasledovat, lebo uz vyse roka sa chystam pripravit mrkvu po korejsky od @alena45 a prave tu treba pokrajat na take hrubsie rezance.
mariamka
@slavka ja som si presla aj recenzie na heureka a boli pozitivne, myslim ze ta tu cenu sa to oplati a ked vydrzi min. tie dva roky, nie je co riesit,, vies co ma motivovalo? teleshoping a ten nekonecny rucny krajac za tu istu cenu :))
slavka2012
@mariamka , presne tak, ten rucny krajac je podla mna neprimerane drahy, myslim, ze som sa uz rozhodla, vdaka, ze si ma svojim komentarom na tento pristroj upozornila:-).
marianne
dievcata,taky by sa aj mne zisiel,lebo ja sa nieco nastruham:-((
mariamka
@marianne moj rano pozeral ten teleshoping a vraj to by sa nam zislo,, nechodi na Varechu tak nema prehlad ze doba pokrocila :) a uz bol len moment co obehal Nayku, uz je krasavec na linke a pristane mu to :) fu jak som napratana tym salatom :) koniec reznom a fasirkam! oddnes len mackam gombiky ::))
mariamka
:)) asi mam dobry presviedcaci talent :)) ved si prsty vcera obsekal na takom podobnom co mame a chcel dalsi :)) ono ten krajac naozaj pekne vypada aj z druhej strany, neviem co nedali viac pohladov su tam nazorne obrazky zeleninky a mnemotechnicky postup na akom disku co krajat,, uz to bude vyzerat ze so dealer :))
marianne
ja som Ti vdacna,lebo mne sa zda,ze nerobim nic ine,len struham,pri tom mnozstve salatov,co v lete sfutrujeme.....mas vidiet moje prsty....ale vzdy lepsie ako stuhat zemiaky na halusky...to uz nerobim...vyzerala som ako krvava Mary....:-))) bud struha drahy alebo starucka Eta...
mariamka
no ze my si tak vzdy trafime na strunu @marianne :)) o tom ceste na halusky ani nezacnem preventivne pisat,, to vzdy bolo ,, ked chcete halusky treba narajbat zemake.. :) ale uz to riesi kutrovac :) vidis ked toto zvladne tento "filip" tak mozu byt halusk kazd den.. bloody Mary :))
marianne
bloody znamena aj prekliaty...ja by som radsej nech funguje ako ma..:-)))
cesminaz
to ako sa mam prihlasit do tejto sutaze,cize poslat odpoved??-nerozumiem..klikla som na ten "online@pravda.sk "-co je hore uvedene,ale prislo mi male okienko po anglicky,ze vraj moj computer tam nema pristup,ze nenam nieco instalovane...ci co..prosim niekto poradte ak viete :-) dakujem
mariamka
@cesminaz asi nemate vo svojom PC nainstalovaneho ziadneho postoveho klienta (napr. Outlook alebo podobne), vobec to nevadi, skopirujte adresu "online/zavinac/pravda.sk" chodte na svoj mailovy ucet, ktory mate vytvoreny (napr. gmail, centrum, azet.. apod) a len vlozte tuto adresu hore do adresata, a potom uz len napiste klasicky spravu s odpovedou, pride im to tak ci tak..
cesminaz
@mariamka dakujem pekne za rychlu odpoved :-) poslala som mailom spravu..odoslalo.. "boze" co vsetko si treba na PC nainstalovat!!!??? :-)) to sa musim este veeeela ucit..
cesminaz
Kedy budu zverejnene vysledky? Respektivne vyhercovia v tejto sutazi?
pusta
@cesminaz , organizátor súťaže Perex, píše 48 hodén po skončení súťaže zverejní mená výhercov na varecha.sk.
hádam by niečo o tom mohli vedieť adminii, že kedy sa tak stane?
irenaw
ja asi z kože vyskočím :-)))))))))))))))))))))))))))) neverím, že som tam napísaná. veľmi pekne ďakujem
mariamka
Co-ZE??? @iren to si ty??? ja sa nehram :)) jak ti to prajem .. ja som bola leniva pisat, radsej som muza vyhnala do Nay,,, tesim sa s tebou :))
irenaw
@mariamka možno tu mám menovkyňu z BA, normálne sa bojím tomu uveriť. ja som len tak odoslala, že za pokus nič nedám a už som na to aj vypustila z hlavy. nikdy som nevyhrala ani žuvačku ;-)
afataga
Irenka blahozelam, nech ti sluzi vo dne v noci :-) tak to ja mam vacsie stastie, raz som na plese v tombole vyhrala pakel harmasranu :-)))
pusta
irenaw, i ostatným srdečne blahoželám.
evusik
@irenaw ja som sem nakukla, že pogratulujem a skoro ma vystrelo.. až sa pes ľakol jak som podskočila, že aj ja som vyhrala... ja nemám šťastie na výhry kde sa losuje a v športke uhádnem vždy čísla tesne vedľa :-( ale teším sa u nás zelenina ide furt... gratulujem aj tebe a aj tretej výherkyni :-)
mariamka
to vazne, ze aj @evusik vyhrala ? :) to je parada, tesim sa, o to viac, ze som si ho kupila a je to fakt sikovny pomocnik :) blahozelam !
kecemis
@irenaw , @evusik pripajam sa k gratulantom. Predokladam, ze si to teraz riadne uzijete, Ak ciste nahodou, ale skutocne nahodou spravite viac, ako spotrebujete, som ochotny prist vypomoct. Gratulujem
evusik
@mariamka @kecemis ďakujem... ten stroj dostane u nás zabrať :-) a prvá zaťažkávajúca skúška ho čaká už čoskoro, na svadbe našej dcéry... @kecemis v kuchyni sa každá pomoc zíde, nielen pri jedení :-)
elisticka
blahozelam vyhercom len ja neviem ... nemohli by tam dat aj nick co ma na vareche? takto neviem o koho sa jedna.....
irenaw
ďakujem všetkým gratulantom :-))) @kecemis len daj vedieť, že sa blížiš, nastrúham aj 10 druhov... a ty nevieš, čo sa robí v kuchyni s robotom? popíja a debatuje ;-)))
irenaw
srandičky, srandičky, tak mi treba, keď som to tak napísala, však v kuchyni vybavenej robotom, on bude strúhať a my piť :-)))
evusik
@kecemis vidíš ja som sa tešila s peknej výhry a až teraz mi došlo, že tá výhra nie je úplná... zabudli mi k nej pribaliť statného dozorcu, ktorý by dával pozor aby robot robil... a ja by som sedela a dával pozor na statného dozorcu či dáva pozor na robota či robí :-)
janger
Srdecne blahozelam @evusik , @irenaw... Som moc rada, ze ceny sa dostali do ruk aktivnych cleniek Varechy. Tretiu vitazku nepoznam, aj tej blahozelam :-).
irenaw
ďakujem @janger @palokuchki :-))) @evusik ešte potrebuješ jedného, čo bude dávať pozor, aby si si nezdriemla, keď budeš dávať pozor na dozorcu, ktorý dáva pozor na robota... ;-D
evusik
@palokuchki ďakujem, teším sa a dúfam, že to bude dobrý pomocník .-)
@irenaw keď ja mám takú malú kuchynku, ale zato obývačka je dosť veľká nato aby sa tam zmestili dozorci čo budú dávať pozor na dozorcov, čo dávajú pozor na dozorcov, ktorí dávajú pozor na dozorcu ktorý dáva pozor na robota aby robil... ufff šak to dozorcovanie je namáhavé už teraz .-)
irenaw
@evusik máš to ťažké :-) vykašli sa na dozor a nalej si, nejak to pôjde aj samospádom ;-)
cesminaz
Vidim,ze vysledky uz mame :-) srdecne blahozelam vyhercom ;-))




 



TOPlist