Staročeská pečená krkovička (fotorecept)

Pickled pork - Marinované pečené bravčové stehno (fotorecept)

Pomaly pečené bravčové koleno v liatine (fotorecept)

Pečená krkovička na rozmaríne s kapustovými haluškami

Pomaly pečené marinované bravčové pliecko (fotorecept)

Pečené bravčové pliecko na svetlom pive (fotorecept)

Pečené bravčové pliecko na rozmaríne (fotorecept)

Pečené bravčové alebo Nedeľná pečienka (fotorecept)

Pečené bravčové karé

Karé na vínových šampiňónoch (fotorecept)

Myslim, ze ide o omyl, ved maso sa pomaly pecie na nizkej teplote, takze spotreba napriek dlzke pecenia nie je vyssia .... ale ten rozdiel v chuti je markantny !!!! Raz vyskusajte a uvidite...
Ja som robil včera pečenú kačicu 12 hodín, ten rozdiel v chuti a šťavnatosti je tam naozaj veľký. 😋