Obľúbené jedlo, vychladená Coca-Cola a šanca vyhrať. Súťažte o zájazd do Pizza dedinky v Neapole!

P.R. Servis, 22. februára 2024     2 minúty čítania

INZERCIA - Pizza patrí medzi najpopulárnejšie jedlá na svete, predovšetkým vďaka svojej neuveriteľnej chuťovej variabilite, od tradičnej Margherity až po moderné, kreatívne kombinácie. Spojenie pizze a oroseného pohára skvelého nápoja Coca-Cola je navyše hlboko zakorenené. Ide totiž o dokonalý pár na neformálne stretnutie a večery s priateľmi či s rodinou. Teraz vám Coca-Cola ponúka možnosť vychutnať si tú originálnu, neapolskú!



Zdroj: Coca-Cola

Ľadovo vychladená Coca-Cola sa k pizzi skrátka hodí. Jej osviežujúce bublinky a charakteristická chuť výborne dopĺňajú bohatú chuť pizze. Coca-Cola tiež pomáha „vyčistiť“ chuťové poháriky medzi jednotlivými sústami, čo umožňuje plne si vychutnať každý kúsok jedla.

Užite si svoju obľúbenú pizzu s ľadovo vychladenou fľašou Coca-Cola a vyhrajte zájazd do rodného mesta pizze, Neapola. V prvom kroku načítajte z obalov Coca-Cola, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite alebo Kinley QR kód, ktorý vás prenesie do kúzelného sveta Coca-Cola aplikácie. Pod každým viečkom fľaše alebo uzáverom plechovky nájdete súťažný kód. Ten potom zadajte do aplikácie a môžete sa zapojiť do žrebovania. Okrem zájazdu do Pizza dedinky v Neapole môžete vyhrať ďalšie skvelé ceny, ako napríklad kuchynské náčinie na prípravu dokonalej pizze, ktorou okúzlite svojich blízkych, či vouchery od partnerov, ktoré vám spríjemnia talianske hodovanie v pohodlí domova.

Súťaž prebieha do 18. marca 2024 a každý, kto zaregistruje svoj kód, bude zaradený do žrebovania. Stiahnite si aplikáciu Coca-Cola tu a skúste šťastie aj vy!








 



TOPlist