Nevyhadzovať, zjesť:
Čo s odležanými hranolkami? Toto s nimi urobte a budú zasa fajn!

Jana Klimanová, 23. júla 2023     2 minúty čítania

Ostali vám hranolky, to najlepšie majú už za sebou, ale vyhodiť ich nechcete? Vyskúšajte naše tipy, ako ich ohriať a podávať, aby vám opäť chutili.

1. Na panvici s olejom



Foto: Shutterstock

Najlepšia je liatinová panvica. Na hrsť hranoliek do nej dajte dve polievkové lyžice oleja, ktorý dobre rozpáľte a až potom pridajte hranolky. Opekajte z každej strany jednu až dve minúty. Hranolky nechajte odtiecť z prebytočného oleja na papierovej utierke.





ANKETA: Sú zemiakové hranolky vašou najobľúbenejšou prílohou?

19,3%



80,7%







Diskusia k článku







 



TOPlist