Karin Haydu:
Nie som veľmi na rýchlovky, mám rada klasické a poctivo varené jedlá

Jarmila Horváthová, dnes 06:00     13 minút čítania

Ako desaťročná ušla zo školskej družiny, aby doma upiekla svoju prvú bábovku a mohla už v rodičovskej kuchyni variť, čo sa jej zachcelo. Usmievavá herečka a moderátorka dodnes veľmi rada varí, pečie a hostí ľudí, ktorých má rada. Dokonca si poradí aj s malými opravami v domácnosti.



Foto: Archív Karin Haydu

Ako „dobíjate“ baterky, lebo veď každý má lepšie aj horšie chvíle a dni. Čo vám určite zlepší náladu?

Mojou studňou energie a dobrej nálady sú moji najbližší, dcéra, rodina, partner, okruh priateľov, cestovanie, športové aktivity, návšteva kultúrnych a spoločenských podujatí a koniec koncov aj práca s obľúbenými kolegami. Ale viem sa tešiť aj z maličkostí, ako z pekného slnečného dňa, dobrého jedla či z akéhokoľvek milého priateľského a ústretového gesta úplne cudzích ľudí...

Máte rada jeseň? Myslím, že ste spomínali, že ste teplomilný tvor... ako si ju spríjemňujete, resp. snažíte spríjemniť?

Kedysi nepatrila jeseň k mojim obľúbeným ročným obdobiam, ale čím som staršia, tým viac objavujem jej krásu. Aj babie leto k nej patrí. Len čo nastávajú upršané dni, sťahujem sa do interiéru a venujem sa tým mojim obľúbeným ručným prácam, posedeniam s priateľmi či ďalším indoorovým aktivitám.

Čo vás čaká v najbližšej budúcnosti a na čo sa tešíte?

Teším sa na novú divadelnú sezónu, ale aj na ďalšie projekty, ktoré ma v nej čakajú. S kolegami chceme napísať, vytvoriť a naštudovať novú divadelnú hru. Máme aj cestovateľské plány, takže všetko pekne postupne...

Máte nejaké túžby alebo projekty, v ktorých by ste si chceli zahrať alebo ich vyskúšať?

Nikdy som nemala pracovné túžby. Všetko mi v živote prichádzalo v správnom čase a každý jeden či už divadelný, alebo televízny projekt ma niekam posunul, alebo mi priniesol nových kvalitných ľudí do života.

Pripravte si lekvárové taštičky podľa receptu Karin Hajdu:





Diskusia k článku







 



TOPlist