Júlová TOP 15:
Najlepší videorecept uplynulého mesiaca? Tento slaný cukeťák so syrom budete milovať

Redakcia Varecha.sk, 7. augusta 2024     7 minút čítania

Super inšpirácia, čo s cuketou, ale aj tradičný tekvicový prívarok či zapekané rezne. Samé dobroty si môžete pripraviť podľa najpozeranejších júlových videoreceptov.

Slaný cuketový koláč (videorecept)

Recept - Slaný koláč
Foto: TV VarechaSlaný cuketový koláč Kto nevie, čo chutné vyčarovať z cukety, nech skúsi tento výborný slaný koláč. Je v ňom nielen táto zelenina, ale aj mrkva a poriadna porcia syra.

Tekvicový prívarok (videorecept)

Recept - Tekvicový prívarok
Foto: CesminazTekvicový prívarok Prívarok je jedlo nášho detstva.

Zapekané bravčové rezne (videorecept)

Recept - Zapekané rezne
Foto: TV VarechaZapekané bravčové rezne V nedeľu na obed sú ideálne rezne, však? A aby to stále neboli len tie vyprážané, skúste tieto zapekané bravčové rezne so šunkou, šampiňónmi, paradajkami a so syrom.

Kvasené uhorky (videorecept)

Recept - Kvasené uhorky
Foto: CesminazKvasené uhorky Veľmi chutná kyslá príloha, ktorú si teraz v lete môžete hocikedy pripraviť. Jednoduché, rýchle a dobré.

Kyslá fazuľková polievka (videorecept)

Recept - Fazuľková polievka
Foto: TV VarechaKyslá fazuľková polievka Ako od babičky alebo mamky, tak chutí celkom jednoduchá fazuľková polievka na kyslo.

Pečená ryža so zeleninou a vajíčkami (videorecept)

Recept - Pečená ryža
Foto: TV VarechaPečená ryža so zeleninou a vajíčkami Výborný obed takmer bez práce na štýl ázijskej praženej ryže. Stavte na náš jednoduchý recept.

Ovocné koláčiky s vanilkovým krémom (videorecept)

Recept - Ovocné koláče
Foto: TV VarechaOvocné koláčiky s vanilkovým krémom Ak potrebujte rýchlo pripraviť skvelú maškrtu pre rodinku či nečakaných hostí, skúste tieto koláčiky.

Brownie cheesecake s malinami (videorecept)

Recept - Malinový koláč
Foto: TV VarechaBrownie cheesecake s malinami Kto si rád zamaškrtí na čokoládovom brownie aj cheesecaku, má s naším receptom ideálnu príležitosť upiecť si dva v jednom.

Hlivový paprikáš (videorecept)

Recept - Hubový paprikáš
Foto: TV VarechaHlivový paprikáš Aj bez mäsa sa dá pripraviť výborný hlavný chod. Navarte si chutný paprikáš zo zdravej hlivy ustricovej.

Smotanový dezert panna cotta (videorecept)

Recept - Panna cotta
Foto: TV VarechaSmotanový dezert panna cotta Pre všetkých maškrtníkov bude tento smotanový dezert skvelou lahôdkou. Doplňte ho ešte čerstvým ovocím alebo ovocnou omáčkou.

Mliečna kyslá polievka s kuracím mäsom (videorecept)

Recept - Kuracia polievka
Foto: CesminazMliečna kyslá polievka s kuracím mäsom Jedna z najchutnejších polievok akú poznám. Túto polievku varí moja mama už od môjho detstva.

Broskyňový koláč s vaječným likérom a orieškami (videorecept)

Recept - Broskyňový koláč
Foto: TV VarechaBroskyňový koláč s vaječným likérom a orieškami Úžasne jednoduchý, ale zato ohromne dobrý ovocný koláčik vylepšený troškou vaječného likéru bude ideálny na každú záhradnú párty.

Marhuľovo-levanduľový džem (videorecept)

Recept - Marhuľový džem
Foto: TV VarechaMarhuľovo-levanduľový džem Tento marhuľový džem je perfektne aromatický vďaka troške levandule a príjemne sladký vďaka želírovaciemu cukru so stéviou.

Marhuľový džem s bielou čokoládou (videorecept)

Recept - Marhuľový džem
Foto: TV VarechaMarhuľový džem s bielou čokoládou Lahodný ovocný džem sa dá dochutiť aj čokoládou.

Bezlepkové keksíky z arašidového masla (videorecept)

Recept - Bezlepkové sušienky
Foto: NovalimBezlepkové keksíky z arašidového masla Upečte si tieto jednoduché bezlepkové keksíky. Ich základnou prísadou je arašidové maslo a na vylepšenie sme do cesta pridali aj lyofilizované banány.




ANKETA: Už ste niekedy piekli slaný cuketový koláč?

75,7%



24,3%







Diskusia k článku







 



TOPlist