Zázračný zázvor [INFOGRAFIKA]
Infografika je obrázkový článok, v ktorom sa formou grafiky a so štipkou humoru pokúsime opísať nejakú tému. Dnes o zázračnej rastlinke, ktorá...
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Šalát z bambusových výhonkov
Po prvý raz v živote som bambusové výhonky skúsil pred dvadsiatimi
rokmi u môjho priateľa Raúla Castellaniho v argentínskej Mendoze.
2 minúty čítania
Kde nakúpite najviac slovenských potravín?
Keď sa povie COOP Jednota, automaticky nám napadne aj slovné spojenie Najlepšie domáce potraviny. Odteraz však platí aj to, že sú nielen...
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Modranské želé
Roky rokúce rastú v malokarpatskom chotári kríky i stromy divokého
ovocia, ktoré zaujíma len vtáctvo.
2 minúty čítania
Trendy:
Kulinárske zábavné programy nás učia variť
Sledujete kuchárske televízne programy?
10 minút čítania
Kde nakúpite najviac slovenských potravín?
Keď sa povie COOP Jednota, automaticky nám napadne aj slovné spojenie Najlepšie domáce potraviny. Odteraz však platí aj to, že sú nielen...
3 minúty čítania
Fedor Malík:
Morušové piškótové cesto
Ku koloritu malokarpatského kraja patria i vzácne stromy.
2 minúty čítania
Šéfkuchár Michal Konrád:
Lásku a vášeň je cítiť v jedle
Šikovný šéfkuchár hovorí o príprave ázijských jedál.
9 minút čítania
Fedor Malík:
Recepty babičky Zajacovej
Brazílske mesto Gramado, perla juhu krajiny, je mestom čokolády.
2 minúty čítania
Trendy:
Odšťavujme, je to zdravé
Máte doma odšťavovač? Ak nie, je najvyšší čas si ho zadovážiť.
17 minút čítania
Fedor Malík:
Brazílske churrasco
Pochrapkával som v posteli a akosi v podvedomí som tušil, že kdesi sa stala chyba.
2 minúty čítania
Trendy:
Na očistu tela je leto vhodné
Telo treba očisťovať počas celého roka, ale počas letných mesiacov je tiež dobré obdobie.
15 minút čítania
Fedor Malík:
Kapustový šalát a hulárové víno
Naše pomaturitné stretnutie bolo na zaplakanie.
2 minúty čítania
Trendy:
Sezóna zavárania je v plnom prúde
Čo sa zo záhradky nespotrebuje, to treba zavariť.
19 minút čítania
Fedor Malík:
Ako prekvapím Alvareza
Alvarez Momi, skvelý taliansky kuchár z Verony, tvrdí, že pri sporáku je najdôležitejšia túžba po varení.
2 minúty čítania
Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne - Holandsko
Holandsko nie je len krajinou tulipánov, ale aj zaujímavých chutí.
24 minút čítania
Fedor Malík:
Kolieska mladej tekvičky
Ten čas na prelome jari a leta v našej zeleninovej záhrade mám najradšej.
2 minúty čítania
Šéfkuchár Branislav Križan:
Dezert je dôležitou súčasťou jedla
Na bratislavskom Gurmán Feste sme sa zhovárali s obľúbeným šéfkuchárom.
9 minút čítania
Fedor Malík:
Pštrosia praženica
Ak pôjdete niekedy do Skalice, zastavte sa v Mokrom Háji.
2 minúty čítania
Trendy:
Gurmán Fest v znamení kulinárskej pohody
V bratislavskej Medickej záhrade sa cez víkend uskutočnil 4. ročník Gurmán Festu.
10 minút čítania