Magazín

Gašparovičove pajgle

Fedor Malík:
Gašparovičove pajgle

Teplota sa šplhala k štyridsiatke.
2 minúty čítania

Obce budú súťažiť vo varení

Trendy:
Obce budú súťažiť vo varení

Ste súťaživý typ a baví vás varenie?
7 minút čítania

Zázračný zázvor [INFOGRAFIKA]

Zázračný zázvor [INFOGRAFIKA]

Infografika je obrázkový článok, v ktorom sa formou grafiky a so štipkou humoru pokúsime opísať nejakú tému. Dnes o zázračnej rastlinke, ktorá...
3 minúty čítania

Šalát z bambusových výhonkov

Fedor Malík:
Šalát z bambusových výhonkov

Po prvý raz v živote som bambusové výhonky skúsil pred dvadsiatimi rokmi u môjho priateľa Raúla Castellaniho v argentínskej Mendoze.
2 minúty čítania

Skladujte mrazením

Trendy:
Skladujte mrazením

Ak vám zostali plody úrody, môžete ich zamraziť.
15 minút čítania

Kde nakúpite najviac slovenských potravín?

Kde nakúpite najviac slovenských potravín?

Keď sa povie COOP Jednota, automaticky nám napadne aj slovné spojenie Najlepšie domáce potraviny. Odteraz však platí aj to, že sú nielen...
3 minúty čítania

Modranské želé

Fedor Malík:
Modranské želé

Roky rokúce rastú v malokarpatskom chotári kríky i stromy divokého ovocia, ktoré zaujíma len vtáctvo.
2 minúty čítania

Kulinárske zábavné programy nás učia variť

Trendy:
Kulinárske zábavné programy nás učia variť

Sledujete kuchárske televízne programy?
10 minút čítania

Šimonov bôčik

Fedor Malík:
Šimonov bôčik

So Šimonom som sa spoznal počas vysokoškolských čias.
2 minúty čítania

Kde nakúpite najviac slovenských potravín?

Kde nakúpite najviac slovenských potravín?

Keď sa povie COOP Jednota, automaticky nám napadne aj slovné spojenie Najlepšie domáce potraviny. Odteraz však platí aj to, že sú nielen...
3 minúty čítania

Letná strava našich predkov

Trendy:
Letná strava našich predkov

Viete, ako sa v lete stravovali naši predkovia?
9 minút čítania

Morušové piškótové cesto

Fedor Malík:
Morušové piškótové cesto

Ku koloritu malokarpatského kraja patria i vzácne stromy.
2 minúty čítania

Šéfkuchár Michal Konrád: Lásku a vášeň je cítiť v jedle

Šéfkuchár Michal Konrád:
Lásku a vášeň je cítiť v jedle

Šikovný šéfkuchár hovorí o príprave ázijských jedál.
9 minút čítania

Recepty babičky Zajacovej

Fedor Malík:
Recepty babičky Zajacovej

Brazílske mesto Gramado, perla juhu krajiny, je mestom čokolády.
2 minúty čítania

Odšťavujme, je to zdravé

Trendy:
Odšťavujme, je to zdravé

Máte doma odšťavovač? Ak nie, je najvyšší čas si ho zadovážiť.
17 minút čítania

Brazílske churrasco

Fedor Malík:
Brazílske churrasco

Pochrapkával som v posteli a akosi v podvedomí som tušil, že kdesi sa stala chyba.
2 minúty čítania

Na očistu tela je leto vhodné

Trendy:
Na očistu tela je leto vhodné

Telo treba očisťovať počas celého roka, ale počas letných mesiacov je tiež dobré obdobie.
15 minút čítania

Kapustový šalát a hulárové víno

Fedor Malík:
Kapustový šalát a hulárové víno

Naše pomaturitné stretnutie bolo na zaplakanie.
2 minúty čítania

Sezóna zavárania je v plnom prúde

Trendy:
Sezóna zavárania je v plnom prúde

Čo sa zo záhradky nespotrebuje, to treba zavariť.
19 minút čítania

Ako prekvapím Alvareza

Fedor Malík:
Ako prekvapím Alvareza

Alvarez Momi, skvelý taliansky kuchár z Verony, tvrdí, že pri sporáku je najdôležitejšia túžba po varení.
2 minúty čítania

Svetové kuchyne - Holandsko

Svetové kuchyne:
Svetové kuchyne - Holandsko

Holandsko nie je len krajinou tulipánov, ale aj zaujímavých chutí.
24 minút čítania

Kolieska mladej tekvičky

Fedor Malík:
Kolieska mladej tekvičky

Ten čas na prelome jari a leta v našej zeleninovej záhrade mám najradšej.
2 minúty čítania

Šéfkuchár Branislav Križan: Dezert je dôležitou súčasťou jedla

Šéfkuchár Branislav Križan:
Dezert je dôležitou súčasťou jedla

Na bratislavskom Gurmán Feste sme sa zhovárali s obľúbeným šéfkuchárom.
9 minút čítania

Pštrosia praženica

Fedor Malík:
Pštrosia praženica

Ak pôjdete niekedy do Skalice, zastavte sa v Mokrom Háji.
2 minúty čítania

Gurmán Fest v znamení kulinárskej pohody

Trendy:
Gurmán Fest v znamení kulinárskej pohody

V bratislavskej Medickej záhrade sa cez víkend uskutočnil 4. ročník Gurmán Festu.
10 minút čítania