Magazín

Rebríček TOP nápadov mesiaca jún 2014

Súťaž:
Rebríček TOP nápadov mesiaca jún 2014

Pozrite si rebríček nápadov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci jún.
5 minút čítania

TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca jún 2014

Súťaž:
TOP 15 - Najlepšie recepty mesiaca jún 2014

Pozrite si TOP 15 receptov, ktoré sa vám najviac páčili v mesiaci jún.
11 minút čítania

Grilovaná krkovička

Fedor Malík:
Grilovaná krkovička

Alinov otec bol mäsiar. Jeho syn však jeho remeslo nezdedil. Klobásu urobiť nevie, na mäso je však odborník.
2 minúty čítania

Varecha 28/2014: Grilujeme 3

Varecha 28/2014:
Grilujeme 3

Časopis Varecha v piatok 11. júla 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Grilovačka na mlyne

Fedor Malík:
Grilovačka na mlyne

V modranskom hone Uherské, pri zurčiacom potoku, stál kedysi mlyn. Mlel vinohradníkom obilie a tí z neho piekli chrumkavé pecne chleba.
2 minúty čítania

Súťaž na júl o najlepšie sladké aj nesladké jedlá

Súťaž:
Súťaž na júl o najlepšie sladké aj nesladké jedlá

Aj tento mesiac hľadáme najlepšie a najobľúbenejšie recepty a vyhlasujeme súťaž v 2 kategóriách: Najlepšie koláče, torty a iné sladkosti a Najlepšie jedlá...
5 minút čítania

Súťaž na júl o najlepší nápad, návod či fotopostup

Súťaž:
Súťaž na júl o najlepší nápad, návod či fotopostup

Pokračujeme v mesačnej súťaži, v ktorej odmeňujeme tvorivé nápady do bytu, domu, záhrady.
5 minút čítania

Ako chutí Kórea

Ako chutí Kórea

Tento týždeň si študenti stredných odborných škôl a hotelových akadémií z odboru kuchár zmerali sily vo varení kórejských jedál v súťaži Chuť Kórey.
11 minút čítania

Varecha 27/2014: Grilujeme 2

Varecha 27/2014:
Grilujeme 2

Časopis Varecha vo piatok 4. júla 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Letné pečenie? Len s tukom Hera alebo Hera maslová príchuť!

Letné pečenie? Len s tukom Hera alebo Hera maslová príchuť!

- Inzercia -K lete neodmysliteľne patrí šťavnaté ovocie. S ním sa nám zase spájajú vynikajúce ľahké letné dezerty. A do nich patria najkvalitnejšie suroviny...
2 minúty čítania

Sarmale s pivom

Fedor Malík:
Sarmale s pivom

Neviem iste, či pivu verní štamgasti siahnu i po čaši vína, viem však, že väčšina vinárov pivo obľubuje.
2 minúty čítania

Varecha 26/2014: Grilujeme 1

Varecha 26/2014:
Grilujeme 1

Časopis Varecha vo piatok 27. júna 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Hľadáte na leto niečo nové a osviežujúce?

Hľadáte na leto niečo nové a osviežujúce?

- Inzercia -Otvoreným oknom k vám prúdia závany rozpáleného vzduchu, ktorý sa chveje na parapete a nedopraje vám chvíľu pokoja, aby ste sa mohli...
3 minúty čítania

SÚŤAŽ: Džem na každý deň + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

SÚŤAŽ:
Džem na každý deň + VÝSLEDKY SÚŤAŽE

Kvalitný džem je neodmysliteľnou súčasťou slovenskej kuchyne. Parené alebo pečené buchty, palacinky či šťavnatý čokoládový koláč by sa bez neho nezaobišli.
6 minút čítania

12 najznámejších omáčok v britskej kuchyni

Trendy:
12 najznámejších omáčok v britskej kuchyni

Pokračujeme v seriáli o omáčkach z rôznych kuchýň sveta. O omáčkach vo francúzskej a talianskej kuchyni sme už písali, dnes sa pozrieme na...
15 minút čítania

Smoothie - zdravie v pohári

Smoothie - zdravie v pohári

- Inzercia - Čo je to ten smoothie? V poslednom čase sa akoby roztrhlo vrece s informáciami o zdravotných prínosoch smoothies. Môže sa zdať, ...
4 minúty čítania

Risotto alle fragole

Fedor Malík:
Risotto alle fragole

Sezóna jarných jahôd z Huelvy je za nami. Pulty našich supermarketov sa pod nimi dlhý čas prehýbali a boli i lacné.
2 minúty čítania

Varecha 25/2014: Jedlá s pivom

Varecha 25/2014:
Jedlá s pivom

Časopis Varecha vo piatok 20. júna 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Someliér Tomáš Vyšvader: K dobrému jedlu patrí skvelé víno

Someliér Tomáš Vyšvader:
K dobrému jedlu patrí skvelé víno

So someliérom roka sme sa rozprávali o jeho someliérskych začiatkoch a o tom, ako sa predegustoval k tomu najlepšiemu.
7 minút čítania

Kaizerka z Bukurešti

Fedor Malík:
Kaizerka z Bukurešti

Koniec mája, teplučko a cez otvorené okno degustačnej sály preniká ku mne závan kvitnúcej lipy. Trochu to prekáža môjmu degustátorskému nosu.
2 minúty čítania

Aby bolo ráno skvelým štartom do každého dňa

Aby bolo ráno skvelým štartom do každého dňa

- Inzercia - Keď sa povie vstávanie, na tvárach mnohých ľudí sa objaví zachmúrený výraz. Nepríjemné zvonenie, ranný stres, nevydarený účes či...
4 minúty čítania

Varecha 24/2014: Jahodová kuchárka

Varecha 24/2014:
Jahodová kuchárka

Časopis Varecha vo piatok 13. júna 2014 v denníku Pravda.
3 minúty čítania

Švédska kuchyňa: Slede, koláčiky a káva

Švédska kuchyňa:
Slede, koláčiky a káva

V seráli SVETOVÉ KUCHYNE pokračujeme gastronomickými zaujímavosťami zo Švédska.
12 minút čítania

Cicvara

Fedor Malík:
Cicvara

Nebudeme piecť, tentoraz budeme variť. To najjednoduchšie, čo deti (i starci) milujú.
2 minúty čítania

Slováci majú zmysel pre humor: najkrajšia torta je pečené prasa

Slováci majú zmysel pre humor:
najkrajšia torta je pečené prasa

Pozrite si vyhodnotenie SÚŤAŽE O NAJKRAJŠIU TORTU.
6 minút čítania