Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na
vynikajúce dezerty s letným ovocím. Pripravil ich aj Jaromír Štefanovič,
šéfkuchár hotela Arcadia***** v Bratislave. Nezabudnite tiež na užitočné
rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Letné dezerty
v Pravde v piatok 12. 8. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Rebarborový koláčik s jogurtovou zmrzlinou- Makovú tortičku s marhuľovým džemom
- Panna cottu v malinovej omáčke
- Citrónovú penu s tvarohovým parfé
- Domáci „magnum“ s mrvenicou
- Affogato s kávovou penou
- Jahodový cheesecake s „aero“ čokoládkou
- Terinku s hruškovým pyré
- Guľu plnenú mangovým sorbetom
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku