Varecha 34/2016:
Mäso na leto

Pravda, 21. augusta 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 26. augusta v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na letné obedy alebo večere s mäsom. Pripravil ich aj Tibor Samaranský, šéfkuchár hotela Holiday Inn**** v Trnave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Mäso na leto
v Pravde v piatok 26. 8. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Zaúdeného pstruha s hráškovým pyré
- Tagliatelle s lososom a karamelizovanou mrkvou
- Králičiu balotínku na kalerábovom ragú
- Králičie stehno s karotkovo–pomarančovou penou
- Vyprážanú prepeličku s cviklovou šalotkou
- Bažantie prsičká s marhuľovou plnkou
- Morčací steak v horčičnej kôrke
- Plnené bažantie stehienko na kukuričnom pyré
- Chrumkavý šalát s teľacími kroketkami
- Gratinované ragú z perličky
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist