Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na letné
obedy alebo večere s mäsom. Pripravil ich aj Tibor Samaranský, šéfkuchár
hotela Holiday Inn**** v Trnave. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Mäso na leto
v Pravde v piatok 26. 8. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Zaúdeného pstruha s hráškovým pyré- Tagliatelle s lososom a karamelizovanou mrkvou
- Králičiu balotínku na kalerábovom ragú
- Králičie stehno s karotkovo–pomarančovou penou
- Vyprážanú prepeličku s cviklovou šalotkou
- Bažantie prsičká s marhuľovou plnkou
- Morčací steak v horčičnej kôrke
- Plnené bažantie stehienko na kukuričnom pyré
- Chrumkavý šalát s teľacími kroketkami
- Gratinované ragú z perličky
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku