Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné hubové jedlá. Pripravil ich aj Jindřich Kovář, šéfkuchár Hotela sv.
Ludmila**** v Skalici. Nezabudnite tiež na užitočné rady do
domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.
Hubová kuchárka
v Pravde v piatok 2. 9. 2016
Naučte sa pripraviť:
- Biftek v smrčkovej omáčke- Tagliatelle s lososom a karamelizovanou mrkvou
- Králičie stehno s lievikom rúrkovitým
- Quiche z kuriatok, masliakov a kozákov
- Krkonošský hubovník
- Bedle v parmezánovom cestíčku
- Hubovú nátierku s rokfortom
- Ravioli s hríbovo-tekvicovou plnkou
- Bohatú žemľu s grilovanou hlivou
- Hubový aspik so zeleninou
- a ďalšie dobroty
Diskusia k článku