Varecha 35/2016:
Hubová kuchárka

Pravda, 28. augusta 2016     2 minúty čítania

Časopis Varecha v piatok 2. septembra v denníku Pravda.


Milovníci varenia, pozor! Iba v Pravde nájdete ďalších 40 receptov na výborné hubové jedlá. Pripravil ich aj Jindřich Kovář, šéfkuchár Hotela sv. Ludmila**** v Skalici. Nezabudnite tiež na užitočné rady do domácnosti a neprehliadnite súťaž o ceny za 350 eur.

Hubová kuchárka
v Pravde v piatok 2. 9. 2016

Naučte sa pripraviť:

- Biftek v smrčkovej omáčke
- Tagliatelle s lososom a karamelizovanou mrkvou
- Králičie stehno s lievikom rúrkovitým
- Quiche z kuriatok, masliakov a kozákov
- Krkonošský hubovník
- Bedle v parmezánovom cestíčku
- Hubovú nátierku s rokfortom
- Ravioli s hríbovo-tekvicovou plnkou
- Bohatú žemľu s grilovanou hlivou
- Hubový aspik so zeleninou
- a ďalšie dobroty

Zmeškali ste túto Varechu?

Archív starších časopisov Varecha, nájdete v elektronickej podobe (pre počítač, iPad, iPhone či Android) v našom elektronickom archíve na e.Pravda.sk

Predplatiť si papierovú Varechu (s piatkovou Pravdou)

Objednajte si ročné predplatné piatkových vydaní Denníka Pravda s receptovým magazínom Varecha pre milovníčky a milovníkov dobrého jedla z 28,60 € na celý kalendárny rok! Predplatné Pravdy * Pravda má viac variantov predplatného, ak máte záujem iba o piatkovú Pravdu s Varechou vyberte si vo formulári príslušné predplatné



Diskusia k článku







 



TOPlist