Talianske paradajky s mozzarellou, bazalkovým sorbetom a parmezánovým chlebom
Recept od Martina Záhumenského
Plnené cherry rajčinky
Taliansku kuchyňu mám veľmi rada, pripravujem ju najmä v lete, keď sú čerstvé suroviny...
Šunkové rolky plnené ryžovým šalátom
Tieto šunkové rolky sú ideálne na pohostenie návštevy alebo aj ako predjedlo....
Údený pstruh s citrónovým želé a chrenovou šľahačkou
Želatínu namočíme na 5 minút do studenej vody.
Krevetový koktail
Party shocker, ktorý sa už dávno nepapá len v obleku a večerných šatách.
Plnené kráľovské šampiňóny
Šampiňóny, cuketu, cibuľu a cesnak umyjeme a očistíme. Klobúčiky šampiňónov budeme plniť plnkou, ...
Bažantie prsia s hráškovým pyré
Na tomto predjedle, ktoré pripravil šéfkuchár Ján Duda, si pochutnávali herci v novom slovenskom filme...
Vajcia nakladané v octe
Tento recept bol uverejnený v časopise Život pred vyše 30 rokmi. Vyskúšala som a zachutil nám....
Rýdziky pečené na masle
Hubárska sezóna je v plnom prúde. Nazbierajte si rýdziky a upečte z nich fantastickú pochúťku na...