Varenie

Zltka slahane nad parou

marisk - bez fotkymarisk, 5. mája 2014

Dobry den, potrebovala by som sa poradit. Vzdy ked slaham zltky nad parou, potom, ako vychladnu, tak mi zostane na dne misy taka zlta tekutina. Co robim zle? Dakujem!

@zareaguj


Diskusia k téme

cesminaz
Slahat zltky nad parou,pocujem prvy krat :-O ...mne sa ani len bielky nad parou nepodaria ;-)))
mariamka
"zltky nad parou" je bezna nocna mora :) inak zakladna plnka do kosickov, nie raz sa nam sekli, ked sme sa ponahlali a muselo byt repete, iba jedno ma napadlo, miesas ich aj pocas chladnutia? to by mohlo pomoct, resp. ich prebehni po vychladnuti slahacom, a ked pridas maslo a na vrch polevu, nikto nic nezbada
slawi
Ja, ked ich slaham na plnku do torty ,tak aspon pol hodiny a ked chladnu, tak obcas ich premiesam a su v pohode :)
anina6
ja takisto vyšlahané žltka, pri chladnutí premiešam. je pravda, že musia byť aj dobre vyšlahané, ked sa robí cestička v miske, vtedy sú ok.