Zdravá výživa

Zdravá čoko torta z fazule..:)

eldina - fotkaeldina, 5. júna 2012

ak má niekto záujem,napíšem recept..:)

@zareaguj


Diskusia k téme

lia66
Ja by som si veru dala povedať...i keď možno bude taká, akú mám ja-ale ak nie, tak sa rada nechám inšpirovať ďalšou:))...tak smelo do písania-myslím, že aj ostatní si poslintajú:))
eldina
@lia66 SUROVINY:::44O gr fazule,4 vajcia, 1 PL van.aromy, 1/2 ČL soli,6 PL oliv.oleja, 1/2 šálky cukru, 5PL kakaa, 1 ČL PDP, 1 ČL sody bicarbony, 1 PL vody ...POSTUP::::uvarenú fazuľu dobre zmixovať,aby bola jednotná masa,pridať vajcia, soľ,cukor a na konci olej...v druhej nádobe zmiešať:kakao,PDP,sódu,vodu..dobre vymiešať,pridať k fazuľovej mase ...dať do formy na pečenie/pečie sa 45 min/16O °C/...je to vlastne korpus,ktorý sa dá plniť ľubovoľne,či len tak- s mliekom či kakaom zajedať..:)------------ máš tento?
evanaaa
Myslela som, že ide o falošné pyré, ale ak korpus z fazule, aj krém by mohol byť, len naň treba veľkú strakatú fazulu. A bolo by lepšie dať k receptom, aby sme si ho mohli uložiť do KK.
eldina
@evanaaa dobre,zajtra ho dám a aj ti ho venujem /ale bez fotoreceptu ,len napíšem text/...:)ale predstavila som si ešte aj krém z fazule a začala som sa smiať,lebo som si predstavila oslavu a tie fukoty z torty....:)