O Varecha.sk

Vynovená Varecha- poteší, či zdvihne adrenalín???

stacy77777 - fotkastacy77777, 28. júna 2014

Prepáčte všetci moji Varecháči, ale fakt mi nedá nereagovať na nový šat Varechy. Chápem, že z dačoho sa žiť a fungovať musí, ale toľko reklamy,preblikujúcej hore-dole, z ktorej sa vám zdá, že vám oči idú do skratu, to si tento portál asi nezaslúžil !!! A krásne zelené slovíčka, zakomponované do našich receptov, odkazujúce na akési stupídne hry, to už je skrátka pod pás všetkým nám, ktorí sme tu boli radi a radi sem prispievali svojimi receptami. Toľko môj názor, pri všetkej úcte k redakcii. A ten váš???????

@zareaguj


Diskusia k téme

tomas
@stacy77777 prepáčte, ale v čom je podľa vás "vynovená Varecha"?

Tento mesiac sme NESPUSTILI ŽIADNU NOVÚ FUNKCIU (teda spustila sa súťaž s Herou, a rozdelila sa mesačná súťaž na sladké a nesladké recepty a Nápady, ale to v zásade nie je "NOVÝ ŠAT".

Ja a nikto v redakcií netuší o žiadnom novom šate.

Čo sa týk reklám. Počas celej histórie Varechy sa nachádzali na webe 2 (slovom DVE) reklamné plochy pre klasickú reklamu.

Tieto plochy sa nachádzajú:
- nad Varechou hore (táto funguje buď vo forme pásika nad stránkou, alebo takej striešky okolo stránky (hore a vľavo+vpravo)

druhá plocha:
- sa nachádza vpravo na vrchu pravého stĺpca - striedajú sa tam reklamy buď štvorček 300x300 (square), alebo dvojnásobný štvorček (čo je obdĺžniček o veľkosti dvoch štvorčekov na výšku)

okrem týchto dvoch plošných (obrázkových reklamných ploch) sa nachádzali dve neobrázkové:
- ďalej sa v diskusiach nachádzala "textová reklama" z počiatku Etarget, neskôr sme ju nahradili Google-om, a táto istá sa nachádzala v pravom stĺpci dole (sporadicky bola schovaná, a odkrytá a schovaná a odkrytá).

tieto plochy sú tu celú dobu počas celej histórie Varecha.sk, občas sú zaplnené inzerentami a občas sú prázdne (ak si nikto reklamu nekúpi).


tomas
ŽIADNE ZELENÉ LINKY do vnútra receptov NEDÁVAME. Do textu receptov žiadnou reklamou nezasahujeme. A bránime sa tomu, ak aj taká myšlienka vznikne.

Neviem o žiadnych zelených linkách vnútri receptov odkazujúcich na stupidné hry.

Neinštalovali ste v posledných dňoch nejakú vec do svojho prehliadača alebo NEMÁTE VÍRUS prípadne MALLWARE v počítači? Lebo ak spomínate stupidné hry, pravdepodobne to spôsobil vás prehliadač (Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer, alebo iný), už som sa viac krát stretol, že sa niekto rozčuloval (na inej stránke), že mu do blogu pridávame červené linky na reklamy na nejaké anglické stránky. Problém je, že to nebola chyba našej stránky, ale dotyčný mal "zavírený prehliadač" a prehliadač to pridával všelikde (na rôzne stránky do textu).

Varecha o žiadne zelené linky do textov receptov nedáva a ani nemá dôvod dávať.
gubics
Ja osobne nemusím tie nezaujímavé a stále sa opakujúce reklamy, ale rozšírením elektronickej podoby denníkov, musí sa aj redakcia z niečoho uživiť, lebo z predaja denníkov to už asi nejde ako voľakedy.Remitendy denníkov sa rátajú denne na tony, viete koľko je to zbytočnej roboty a zbytočného papiera ktorá skoro celí vyjde na zmar?
stacy77777
No Tomáš, ak je chyba v mojom pc, samozrejme sa ospravedlňujem. Ale v poslednom čase sme neinštalovali nič nové, ani antivirus nič nezachytil. A zobrazujú sa mi tieto "zelené slovíčka" iba tu na Vareche. Na žiadnej inej stránke, preto som ani nemala dôvod myslieť na dajaký vírus. Ide o reklamy tipu Java hry,dokonca, ked som sa odhlasovala z varechy, dajaká zoznamka a tak. Samozrejme to dám preveriť. Aj tak díky za odpoved.
abdul
@gubics : A čo tak pohnúť šedou kôrou a napríklad tlačiť len toľko tlačovín, koľko predám. Ak mi týždeň vracajú 5 ton, tak na budúce tlačím o 5 ton menej.
gubics
Ja tie noviny netlačím, ani nerobím distribúciu, len to trochu tam poznám.Takže mojej šedej kôry sa to netýka.
Nedá sa jednoznačne povedať, že keď tento týždeň išlo do remitendy "X" množstvo tlačovín, tak nasledujúci týždeň to o toľko znížim náklad, lebo to takto nefunguje.
Keď sa chceš dozvedieť niečo podrobnejšie, tak sa spoj s distribútormi tlačovín, možno sa dozvieš viac.
marikafil
ja som žiadne zmeny nezaregistrovala a zelené slovíčka zakomponované do receptov som fakt zatiaľ nevidela...
2michal
@stacy7777 , problém je v tvojom počítači, resp. v prehliadači, ktorý treba odinštalovať a nanovo nainštalovať. Problém zelených slovíčok bude vyriešený.
tomas
@stacy7777 nemusí to byť vírus, možno je to nejaké "vylepšenie" prehliadača, ktoré sa na nejakej stránke samé nainštalovalo. v každom prípade Varecha žiadne zelené linky do receptov nedávame.
evanaaa
Alebo možno sú to tie reklamy medzi receptami.....? Tam bývajú zelené písmenká, teraz je napr. Lídl a jeho kuchári........inokedy rekl. na výrobky zdravej výživy alebo aj na hemor....... :-)
mery8658
Ja som počítačový antitalent - práve kvôli tomu nie som schopná tu pridávať recepty, ale 4 roky som denno denne na vareche a ja za cele roky tu nemám žiadnu reklamu - mám krásne čisté recepty. Teraz som sa informovala u rozumnejších tak že je to /Adblock Plus aktívny/. Žienky keby mal Vám to kto urobiť ta si to dajte je to súper!
Jaajj keby sme sa PC rozumeli tak ako vareniu to by bolo.....
1x hubata
stacy77777
Ďakujem všetkým za rady, to viete, patrím ku generácii, ktorú učili na pc vlastné deti. Blikajúce reklamy sa podarilo synovi odstrániť, zelené slovíčka,odkazujúce na hry zatiaľ nie, vraj to bude chcieť viac času, ešte raz sa Tomáš ospravedlňujem,ten adrenalín som zdvihla asi ja tebe....Díky za pomoc.
1x tomas
tomas
@mery8658 len taká drobnosť, sme radi, že ste denno-denne na Vareche už 4 roky, ale nie sme radi, že máte AdBlock :(

Varecha.sk je tu pre vás všetkých ZADARMO vďaka reklamám. Varecha.sk žije (a nie len Varecha, ale skoro všetky internetové stránky) vďaka reklamam. Ak by si hypoteticky všetci používatelia nainštalovali AdBlock, tak po krátkej dobe Varecha skrachuje, a nie len ona, takmer všetky weby na celom internete.

Z reklám sa financuje prevádzka, servery, hosting, vývoj, administrácia, bez reklám nebude nič...
renulienka
@tomas , snad by bolo ferove povedat aj to, ze tym, ze Varechu sleduje denne tolko ludi vobec ako taka funguje! Zbytocne by tu boli reklamy, keby si ich nemal kto pozriet, ci nehovorim spravne? Kazda minca ma dve strany!
tomas
@renulienka ale veď ja to stále hovorím, našim cieľom je aby Varecha bola najlepšia svojho druhu (tým pádom sem bude chodiť najviac ľudí, tým pádom tu bude reklama, tým pádom nebude stratová...) :)