Rôzne

Všetkým, ktorí majú paradajky(iba pripomínam starý, osvedčený, supiš recept)

zdezda - fotkazdezda, 13. júla 2012

Diskusia k téme

ancicka
Mne tento recept prišiel aj mailom.Teraz urobím tiež,ale u nás paradajky iba začínaju zrieť.
sovka62
@zdezdi , zatiaľ paradajky nemám, ale práve pred chvíľou som sa na terase vytešovala, ako pekne začínajú červenieť. Mám ich tam zasadené vo vedrách od farieb, každý rok skúšam novinky-semená rajčín, ktorá máme prvý raz v ponuke. Tohto roku sú to dve odrody a zdá sa, že som trafila, a obe asi budú husté, my hovoríme mäsové a z tých bude tá zmes určite výborná. Tak ukladám a už sa teším.
domacapani
Moje paradajky si oblubilo akesi zvieratko. Mozno zajko? Zahryzne, niekedy odtrhne, a necha tak. A mna od "radosti" nadvihuje.
zdezda
:-) dievcata, ja tiez este nemam paradajky, takisto cakam az budu :-)))dakujem, ze ste mi napisali
neposed
tak toto ma naozaj potesilo, vyzera, ze paradicky budu a toto je super. Vdaka za recept.
adustek
vďaka za pripomenutie receptu :) tiež doma čakáme pokým nám paradajky dozrejú a tento recept určite vyskúšam...
marylan
veľmi som sa potešila tomuto receptu, so soľou konzervujem červenú papriku, ale tam ide viacej soli, na kilo dávam 20 dkg , nesterilizujem, stáva sa mi ale, že na povrchu sa robí plieseň, preto mám na Teba otázku, stačí na 2 kg paradajok a 30 dkg cesnaku 5 dkg soli? Ďakujem.
zdezda
@marylan , neboj, mam to vyskusane uz roky, ten cesnak to tvrdi:-), ak mas obavy, tak urob len z jedneho kila paradajok :-)
marylan
Ďakujem pekne, musí to byť mňamka, takže bude z viacej dávok.