Viete čo ma dnes potešilo milé varecháčky? Že u nás dostať čerstvučké mäso od slovenského výrobcu: z Myjavy. Je úplne iné ako z obchodného reťazca: farba ružová, nelepí sa na ruky keď sa umýva .... a vonia mäsom. Kúpila som aj cca 20 dkg oškvarkov na ochutnanie a zajtra kúpim viac, lebo môžem smelo urobiť voňavé pagáčiky. Sú také ako domáce, s kúskami mäska, bez chlpov, rozmery 2x2 cm. Teším sa že kupujem u slovenského podnikateľa - on má prácu a ja zdravé mäso pre rodinu. Bodaj by sme mohli kupovať znovu slovenské výrobky, aby mali naši ľudia robotu tu doma, aby nemuseli kvôli robote opúšťať rodiny a vysťahovať sa do cudziny. No a my by sme tiež mali naše doma vyrobené potraviny a nemuseli jesť odpad z celej EÚ, báť sa dioxínu a šialených kráv.
@zareaguj
ked sa náhodou stretneme vzdy ich zaujma,čo noveho vo svete slovenskej zeleniny,radi by sa k tejto práci vrátili,ale nič sa nezlepšuje.A posledny rok sa podpísal aj zlým počasím.Vela ludskej práce vyšlo navnivoc z dovodu dqaždov,aj ked v danom regione neboli doslova záplavy,stačí že sa zdvihla spodná voda.Je mi luto ,pretože taku papriku,melony,rajciny,mkvu,kapustu nikdy v ziadnom markete nekupite.