O Varecha.sk

Vareška

martinis - fotkamartinis, 27. novembra 2012

Pekný večer prajem všetkým varecháčom a varecháčkam :)
V poslednej dobe ma mimoriadne chytilo varenie, stalo sa mojím
veľkým hobby a hľadanie nových receptov a ich následná príprava
vypĺňajú môj voľný čas. Najväčšiu radosť mám, ak jedlo chutí, a tiež
ak inšpiruje iných - teda vás, moje ctené internetové publikum :))
Kulinárčim dosť často a rád sa s receptmi podelím, navyše varecha
je akýmsi mojím menu, ktoré ponúkam rôznym návštevám, preto
by som sa rád opýtal či neprekáža, že recepty pridávam dosť
frekventovane - nerád by som tu nejako obťažoval :)
Každopádne - mimoriadne si cením podporu, ktorú tu pri každom
recepte dostávam, neviete si predstaviť ako sa vždy teším na večer,
keď sa sem dostanem a čítam vaše komentáre, mám z nich veľkú
radosť a čerpám aj nové skúsenosti ;)

... a už teraz sa neviem dočkať vianočného pečenia :o)

@zareaguj


Diskusia k téme

irenaw
@martinis keď stíhaš piecť, variť, fotiť a dávať na Varechu, my istotne stíhame čítať ;-) s chuťou pokračuj
ela77
no to s tými ľahkými zeleninovými jedlami sa zabodoval.
evanaaa
@martinis , takých, ako si ty, je málo, aj keď pár poodbných nadšencov približne v tvojom veku tu je, preto naváhaj a - var a peč! A ak sa vyskytnú neprajníci, frfloši, či vyrývači, z nich si nič nerob, nenechaj sa odradiť, vždy je tu niekto, kto má z tvojich receptov radosť.
fialka49
martinis, kdeže, vôbec neprekážaš a nijako neobťažuješ! Ešte si neprišiel na to, že sme lačné po dobrých receptoch? Si zlatý! Nech sa ti darí v živote.
helca103
len pridávaj recepty tak ako sa len dá,inšpiruješ nás :-)
kuchticka
@martinis , si velmi sikovny mlady muz a velmi pekne si sa predstavil nam, varechacom, co ma zaujalo. Isteze mozes pridavat receptov kolko chces, ved to nie je obmedzene, takze mozes pridavat i za mna. Este ma lakaju tvoje recepty z dovodu, ze sa taktiez snazim varit a jest zdravo. Prajem ti uspech vo vareni, aby tvoja inspiracia vymyslat stale nove recepty "nevyschla".
hahaias
len pridávaj, Tvoje recepty vždy niekoho inšpirujú
mirkamt
@martinis , ako ťa to mohlo vôbec napadnúť? :-o Nečítal si, čo som ti napísala?
mirkamt, 21. novembra 2012 o 09:26
Jééj, ďalší z tvojich chutných receptov, @Martinis . Normálne ma v poslednej dobe poteší, ked si autorom receptu.

Pravdupovediac, ked nájdem v jeden deň pridaných 10 receptov jedného autora a niektoré sú ešte úplne rovnaké ako už uverejnené, vadí mi to, ale nepíšem to do komentárov, len si rýchlo kliknem iný. Ale tvoje recepty sú nápadité, chutné, z (pre mňa) dostupných surovín a rýchle na prípravu, takže vyhovujú všetkým vlastnostiam receptov, čo hľadám. A myslím, že majú dobré ohlasy aj u ostatných varecháčiek/ov. Takže len tu ostaň a teším sa na ďalšie receptíky ;-)
bozulka
Pokračuj ďalej a neboj...súhlasím s @mirkamt , hoci ja už skoro nevarím a tým pádom neprispievam,ale veľmi rada si prečítam dobrý recept...mám veľmi dobrú predstavivosť.Varím aspoň virtuálne a keď je recept aj dobre podaný je to pre mňa zážitok...:-).
helica
@martinis , veľmi Ti fandím, len vymýšľaj a uvádzaj Tvoje receptíky. My baby, ktoré väčšinou varievame klasiku pre naše drahé polovičky, radi uvítame závan " moderny" a zdravého papaníčka na týchto stránkach. Ja sama som naučila mojich dvoch synov variť a veľmi sa im to zišlo. Dnes to robia zo záľuby, presne ako Ty. Teším sa všetky Tvoje príspevky a držím palce.
rybarkuchar
Len tak ďalej, var kým ťa to baví - príde obdobie, že prevážia iné záujmy ale čo si teraz vyskúšaš, na starosť ako by si našiel.
tothka
Držím palce tvojmu koníčku, nech ti to dlho vydrží, veselo pridávaj dalej,
sairaam
Rýchlo pripravené jedlá mám zo všetkých najradšej. Takže pridávaj, pridávaj. Nech Ti táto záľuba vydrží navždy.
martinis
Jééj, ďakujem za podporu priatelia ! :) To sa ale varí a pečie s radosťou, keď to chutí doma, keď to chutí tu, super, veľmi ste ma potešili a ešte raz ďakujem za slova chvály O:) Sám sa rád nechávam inšpirovať, preto sa smelo pustime do vianočných príprav, nech to tu v decembri na varechce žije (ostatne ako vždy) ! :))
martinis
Jééj, ďakujem za podporu priatelia ! :) To sa ale varí a pečie s radosťou, keď to chutí doma, keď to chutí tu, super, veľmi ste ma potešili a ešte raz ďakujem za slova chvály O:) Sám sa rád nechávam inšpirovať, preto sa smelo pustime do vianočných príprav, nech to tu v decembri na varechce žije (ostatne ako vždy) ! :))
mirkamt
Martinis, už som dospela do štádia, že pripravujem 2 tvoje receptíky v jeden deň :-) Dokonca som stihla jeden urobiť ráno pred odchodom do práce a nepoužila som ani kukuricu z konzervy. Ozaj majú pre mňa veľa pozitív ;-)
martinis
@mirkamt : no teda, to som veľmi milo prekvapený ! :)) naozaj mám lepších fanúšikov a priateľov ako sám Jamie Oliver, :)) musíš byť šikovná, ja toho ráno veľa nestíham, obdivujem ťa a pokúsim sa nesklamať ani naďalej, nápadov je ešte dosť :O)