Rôzne

@varecha.sk

zdezda - fotkazdezda, 6. mája 2015

Bývalá, @varecha.sk , zo začiatku, október v roku 2009 do roku 2013 odišla do spomienok. Ešteže si ju mnohí pamätáme :-)

Tie šialené reklamy mi na terajšej stránke odoberajú chuť nielen prečítať si recepty, no bohužiaľ sa aj virtuálne "stretnúť" s dlhoročnými "varecháčkami ".

@zareaguj


Diskusia k téme

sonulienka
@zdezka čo sa týka tých reklám aj mne idú pekne na nervy ale možno niečo sponzorujú tak ich asi musíme trpieť. Bolo to oveľa oveľa lepšie pred tým ale asi nič nenarobíme. Ak chceme chodiť na túto stránku ideme ak nie nie nik nás na silu nenúti. Ale myslím si, že tu je v posednej dobe viac iných problémov ľudia čo sa sem zaregistrovali len aby tu robili vietor a žiadne recepty nepridávajú práve takých by mali odstrániť. Nejde mi o zlý komentár musia byť aj také ale taký človek ktorý len kibicuje a žiaden recept nepridá by tu nemal čo robiť. To je moja mienka.
klukodvody
@sonulienka já jsem tu jen chvilku ,ale plně s Tebou souhlasím a @zdezda také mně někdy vadí co se dnes různě praktikuje a nemyslím tím vůbec Varechu.sk ale všeobecně ,ale říkám si ,že s tím nehnu a tak to tak nějak beru a snažím se žít si se ženou svůj vlastní život .
zolik
tak ja neviem, ale mne sa ziadne rusive reklamy nezobrazuju. len na pravej strane nieco je. ale kedze mam monitor nastaveny na zobrazenie 150% (lebo stale necham niekde lezat optikum) tak to vobec nevidim.
1x zdezda
zdezda
Ďakujem vám za komentáre, už ani ja nemám tie reklamy vďaka môjmu mužíčkovi, ktorý je šikovnejší s PC ako ja. Prepáčte, ak som niekoho urazila. Ja vládnem hlavne s vareškou v kuchyni :-)
evanaaa
Ja som si na tie reklamy tak navykla, že ich proste ani nevnímam, mne vôbec nevadia. To by bolo to najmenej, skôr by mi mohlo vadiť to, ako sa niektorí tu (ne)znášajú a sejú zlý vietor.
zolik
Reklamy su to najmenej co mi momentalne na tejto stranke vadi. A ako tu byvalo dobre, ked nejaka @pusta mavala BAN. Teraz sa redakcia chova ako by to bol ohrozeny zivocisny druh. Otvorim stranku a 20 komentarov hned z rana, no kto? no pusta. vsetko OK. ja napisem JEDEN a hned ma zrusia. Nasledne vychvalim recept do nebies a co sa stane? zrusia mi vsetky prispevky tykajuce sa receptu. Redakcia hned uvodom upozornuje, ze akceptuje len pochlebovacne prispevky. Pouzila som vsetky superlativy, ktore si takyto fantasticky, krasny, neodolatelny, uzasny, chutny, vyborny, pestry, jarny, skvely, podareny, lahky, farebny, neprekonatelny, nesmierne delikatesny, osviezujuci recept uzasnej harmonizujucej chuti a nadherne stavnaty zasluzi! A aj tak ma vymazali.
Tak, mili moji Varechaci, ja som priam az zufala. Kde robim chybu? este ze niesom ohrozeny druh :-)
redakcia
@zolik , treba si poriadne precitat upozornenie pod receptami od @pusta. Nie je tam NIKDE spomenute, ze akceptujeme len pochlebovacne prispevky. Pozrite si napr. komentare od @radox1 pod receptom:
 varecha.pravda.sk/recepty/karfiolove-rezne-s-parmezanom-f...

To co neakceptujeme su provokacne komentare takeho typu, ake ste dnes pridali Vy pod recept:
 varecha.pravda.sk/recepty/zapekane-cuketove-kolieska-so-s...


@pacinka , aka totalita? Kde musite drzat hubu a krok? Komentujte - ak treba aj kriticky, ale bez urazok a provokacii.
zolik
Vazena @redakcia , s cistim svedomim vas mozem uistit, ze citat viem. Dokonca viem citat aj poriadne.
Moj prvy komentar, ktory ste zmazali bola reakcia na odpoved autorky receptu pre @radox1 (12:58)
Vase automaticke upozornenie je jednostranne a neobjektivne. Urcite by bolo na zamyslenie preco je taketo upozornenie pod kazdym receptom nevyhnutne nutne. Citujem "...vznikajú dlhodobo hádky, urážky, osobné spory..." (Preco asi?) V preklade by som to prirovnala k upozorneniu "Vstup len na vlastne riziko". A @pacinka ma pravdu - "Ignoruj, neotváraj, nečítaj, nekomentuj. Ako za totality,- držať hubu a krok".
2010
Vela krat som ziadal redakciu aby spravili funkciu ignorovat = nechcem tu osobu vidiet nie som zvedavy na jej recepty jednoducho neexistuje pre mna. Kolko roboty by si usetrili.