O Varecha.sk

Varecha a facebook

andys - fotkaandys, 2. apríla 2011

Asi skôr pre redakciu, ale možno aj pre ostatných varecháčov, či sa to stáva aj im. Všimla som si, že keď chcem nejaký recept odporučiť na facebooku, tak keď kliknem na tlačidlo "páči sa mi" pod receptom, na facebooku sa nezobrazí konkrétny recept, ale len zoznam receptov. Dalo by sa s tým voľačo urobiť?

@zareaguj


Diskusia k téme

hviezdickaz
Aj mne sa tam zobrazil iba odkaz na stranku varechy,a predtym mi vzdy zobrazilo dany rp...
3sandra3
presne tak,,, tiež som chcela pridať na FB konkrétny recept, ktorý sa mi páčil, a tiež sa tam objavil zoznam receptov
dorisa
Moje recepty sa hned po kliknutí uverejnia na facebooku. Nemám problém. Ale idem cez recept, napravo, cez Pošli recept znamym na FB. Aj včera som tak uverejňovala odkazy na recepty.
monzet
Tiež som si to všimla.Viac ma ale trápi tlač fotoreceptov.Nedali by sa tlačiť ako predtým,aj bez obrázkov?Keď si to skopírujem do Open Office a vytlačím,ostane to také neprehľadné
tomas
@monzet chystáme v najbližších dňoch spustiť viac verzií na vytlačenie, že si človek vyberie, ktorú verziu chce a bude vždy klikať na tú verziu...
tomas
k facebookovému problému, ono to pri niektorých receptoch skutočne blblo, z nejakého dôvodu tam niekedy dalo zlú linku do facebook tlačítka, ale teraz je to prekontrolované a už by to malo ísť ok.
evanaaa
Ešte sa mi nestalo, že keď som preposlala rcp na FC, že by sa tam nezobrazil. Samozrejme, že nie celý, treba ešte potom kliknúť, kto má záujem a uvidí ho.