Diskusie
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár dnes 17:57
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Klaudiva: Zmrazenie torty s fondánom pred oslavou 1 najnovší komentár 6. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár dnes 17:43
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár dnes 17:57
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 358 najnovší komentár dnes 17:43
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
- Valeri: Ako na zvýšený cholesterol ? 41 najnovší komentár 25. februára 2025
- Sovka62: Kukurica s makom 8 najnovší komentár 23. februára 2025
- Haji: Co dnes vaříte? Február 2025 141 najnovší komentár dnes 17:43
- Redakcia: Čo dnes varíte alebo pečiete? Marec 2025 7 najnovší komentár dnes 17:57
- Sovka62: Kukurica s makom 3 najnovší komentár 23. februára 2025
- Yanco: Ako upiecť jaternicu 2 najnovší komentár 27. februára 2025
Zážitky
- Kitchenguru: Stravovanie pre ženy 0 zatiaľ bez komentárov
- Movino: Jesenné snúbenie jedla s vínom priamo vo vinárstve 0 zatiaľ bez komentárov
- Kitchenguru: Čo si zabaliť na túru 0 zatiaľ bez komentárov
- Sonulienka: Čo je s @Haji? 4 najnovší komentár 10. októbra 2024
- Janger: Sledovať líšku v nore... 243 najnovší komentár 22. mája 2024
- Bylinka: Skúste a presvedčte sa . II.časť 36 najnovší komentár 2. decembra 2023
Najklikanejšie
recepty, videá a články
-
Trik, ako jednoducho odstrániť etikety z dóz a fliaš VIDEO
-
Nepečené kokosovo-čokoládové kocky VIDEO
-
Paprikové kura s ryžou z jedného pekáča VIDEO
-
Zemiaková pizza, žiadne cesto ani múka, aj tak chutí perfektne VIDEO
-
Potrebujete vyčistiť zanesenú termosku? Tieto obyčajné kuchynské suroviny vám pomôžu VIDEO
-
Piškótový zákusok Včelie bodnutie VIDEO
-
Jogurtové pečivo so syrovou plnkou VIDEO
-
Chutné voľno: Čo variť deťom cez jarné prázdniny? 10 tipov na jedlá, ktoré milujú
-
Bude to raz-dva: 11 receptov na mrveničkové koláče. Toto je skvelé riešenie, keď sa vám nechce piplať s cestom
-
Upečte na želanie: 12 receptov na kysnuté záviny. Pozrite sa na tie plnky, každý si príde na svoje
-
Praktické riešenie: 10 receptov, s ktorými pripravíte mäso s prílohou naraz v jednom hrnci
-
Na posledný fašiangový víkend: 11x slané chuťovky v znamení oškvarkov a klobás
-
Oplatí sa počkať: Viete, že sú jedlá, ktoré na druhý deň chutia lepšie než čerstvé? Určite ich varíte aj vy
-
Kým príde pôst: 13 tipov, čo variť posledný fašiangový týždeň
Ale zihlava je naozaj zazracna rastlinka ! Kazdu jar si naordinujeme po zime ocistnu kuru z cerstvej zihlavy - caj , jarne zihlavove jedla .Najlepsia je ta prva , jarna . Uz cele roky svoju hydinu krmim takmer vylucne posekanou cerstvou zihlavou a cerstvo namletym psenicno-kukuricnym srotom a aj vajicka od sliepok aj maso z brojlerov a moriek ma uzasnu chut .