Rodina a deti

Ucet

sopka1998 - bez fotkysopka1998, 14. januára 2011

Ahojte..ako sa da odstranit tento ucet? prosim pomozte mi :(

@zareaguj


Diskusia k téme

jerica
Prečo to chceš rušiť?
Určite si dobre urobila keď si sa zaregistrovala , máž viac možností si listovať recepty, písať komentáre , keď to zrušíš nemôžeš prispievať k receptom svoje názory a skúsenosti , prajem ti aby si sa cítila medzi nami príjemne , určite si tu nájdeš čo ťa osloví , máš na výber , recepty , komemtáre k receptom , zážitky a skúsenosti , témy do diskusií , dokonca je to jednoduché prehľadné . Mne vyhovuje varecha.sk lebo nie je nič zložité si vyhľadať,to čo ma zaujíma , je to aj pre tých ktorý nie sú zručný s prácou na PC, hore hlavu a nič nemaž!! VITAJ NA VARECHE :-)) Teším sa na tvoje príspevky , ale keď sa ti nechce , nemusíš nič , čítaj , len buď spokojná:-))
kuchticka
@sopka , vitaj na Vareche. Radi ta tu privitame a poskytneme ti vsetci velky vyber receptov, rad a niekedy i zabavy. Ako vidim, chces sa zasa hned odhlasit. Ak sa ti tu po prvom dni nepaci, je to velmi snadne. Tam, kde si napisala svoj profil je v pravom rohu nahore cerveny krizik a slovo "odhlasit".
evanaaa
Tak to už aj ja sa divím, že sa niekto chce odhlásiť, ale prečo? Už raz podobná žiadosť tu bola, tiež som sa divila, ale ináč, je to vec každého, či tu zostane, alebo nie. Ja som veľmi rada a spokojná, toľko priateľov som nemala.
julica
sopka asi chce vediet, ako sa da uplne zrusit konto na vareche. Ja som tak rozmyslala, ako to ma varecha vyriesene s autorskymi pravami, ci so zrusenim konta zmiznu aj recepty, a ci sa vobec konto da zrusit... hm?
megi50
ja som stastna ze som nasla tuto stranku,koli zdravotnemu stavu tu nemozem dlho sediet ale recepty su tu naozaj super aj ked som este neprispela mam ich vela ale dako sa neviem donutit ja to neviem tak ukladat ako vy tak len piste dakujem