Rôzne

Tukožrutova polievka

annavo - bez fotkyannavo, 28. februára 2013

ahojte,ja som zaradila polievku do jedálníčka,nepriberám, ale narástli
mi prsia ,verili by ste?

@zareaguj


Diskusia k téme

marianne
no ale vies Ty @babidka co bola annavo predtym? ci ten annavo alebo ta annavo.... nevidali,mala by som tu tukozrutsku polievku veru vylucit z jedalneho listka,dobre ze si napisala ,mam opacny problem, tak uz viem z coho to mam.... z tukozruuuta........koho by to napadlo?:-)))))))
janazjarku
Nuž netuším koľko máš rokov, lebo si to asi v profile utajila, ale aj keď sa to zdá celkom na smiech, smiešne to nie je :-( prsia rastú v poslednej dobe z konzumácie "kvalitných" kureniec..nášmu priateľovi sa stala iná hrôza a to, že začali rásť prsia jeho ročnej dcére :-( ja od som od júna 2012 (vysvetlím neskôr kuracie mäso nejedla)..a inak som pozitívne naladená :-) aj bez kury
arasidka
Nuž, ale dievčence moje, musí byť tých polievok viac ako len tukožrútska / mimochodom mám ju rada, je veľmi chutná!/, lebo ... :))
violeta
jasne, ze sa to stava, ved ja verim aj E.Judiniovej. jej narastli z bylinnych tabletiek a neskor sa nabalila aj na reklame, len neviem @annavo , ci si si vybrala na ten druhy ucel spravne
slavka2012
Aj ja somm uz pocula, ze od hormonalnych kuracine rastu chlapcom prsia, treba ju vraj potom potom aspon na rok vysadit a da sa to do poriadku.
evanaaa
Ja jem kurence, teda ich časti minimálne dvakrát do mesiaca, asi ej to málo, alebo to zaberá len po určitý vek, mne sa neoplatí už ani tá tukožrútska, ja som totiž po jednom zásahu polovičná, žiaľ.
janara
no..a zase niekto dnes registrovaný...a rovno super diskusia..asi sa registroval len za účelom diskusie,nie ako prispievateľ receptov... môj pocit
levandula
hormony su naozaj nebezpecne, ci uz v kuracine alebo inde, aj mne po nasadeni HA narastli prsia, po troch mesiacoch som ju vysadila a prsia aj tak zostali, jediny kto je spokojny je manzel, ja mam problemy s bolestami chrbtice, s oblecenim ......
spetkasoli
no to je dobré, hneď aj ja zaradím do jedálníčka tukožrůtsku polievočku a budem netrpezlivo čakať, či aj mne ešte neporostů.. rada bych potešila toho mojho na staré kolienka hádam to nebude vadiť, že mi tiahne na šestdesiatku:))))))
32521_1358865546 - profilový obrázok
lba
lba
Napíšte recept na takú polievku čo narastajú pŕs :-) zistiju to na klinike plastické a budú variť tiež netrba bude termín :-):-)
kuchticka
Preco nie, ved tie kurence krmia hormonami, tak sa necudujte tomu nechcenemu - alebo I chcenemu? rastu . Nikomu take prespikovane maso antibiotikami a hormonami na zdravi neprida, naopak.
gubics
Mám taký dojem, že táto "tukožrútka" si robí prču z varecháčov, podobne ako ten s tou nespavosťou pri splne, s tým rozdielom, že ten mal pravopis ako prvák zo ZŠ.
evanaaa
No, v poslednú dobu akoby niektorí písali tajnou šifrou, ja neviem, ani čo chcel povedať @lba.....
babidka
@lba asi pouziva Translator lebo nevie dobre po slovensky . Iba ten dokaze takto prelozit :-)))
evanaaa
@lba , nič v zlom, spomíname to preto, že niekedy neviem, či si z nás niekto nestriela, alebo.....ale to je v poriadku, snaha sa cení, raz to dokážeš, uvidíš. Ale aj my sa budeme snažiť porozumieť. Pekné od teba, že si to spomenul, na rozdiel od ďalšieho, ktorý sa už neozval.