Na nete som našla celkom zaujímavý článok o domácom "biozaváraní", ktoré by malo uchovávať v ovocí všetky cenné látky a kvantá cukru nahrádza voňavými koreninami. Dúfam, že to tu ešte nie je: urobsisam.topky.sk/zahrada/zelenina-a-ovocie/zavaranie-bez...
OT: Ja sa priznám, že si ešte ako začiatočníčka na zaváranie akéhokoľvek druhu radšej netrúfam. Možno časom, keď sa naučím aj poriadne variť a piecť (tento mesiac "len" zhorknutý hummus a pomarančovo-citrónový koláč, či skôr plátok hrúbky asi pol centimetra:), k čomu mi pomáhajú aj vaše krásne fotorecepty, ďakujem Vám.:)
manžel nemá žiadne zdravotné ťažkosti-má stále maturitnú hmotnosť a miluje mastné i sladké jedlá..skúsila som kvôli sebe..nemám šťastný metabolizmus..toľko moja skúsenosť..
Idem na tie marhule aj ja, uz len pre zvedavost. Dakujem za tip.