Ahojte varecháčky...vlastne sa chcem spýtať SOVKY... to ozaj zostane štrúdľa vysoká kvôli tomu, že jabka strúhaš priamo na posypané cesto? Mne sa skutočne stáva, že je štrúdľa pricapená na plech. Budem rada, keď sa zase niečo nové naučím.
@zareagujAhojte varecháčky...vlastne sa chcem spýtať SOVKY... to ozaj zostane štrúdľa vysoká kvôli tomu, že jabka strúhaš priamo na posypané cesto? Mne sa skutočne stáva, že je štrúdľa pricapená na plech. Budem rada, keď sa zase niečo nové naučím.
@zareaguj
A dôležité je aj plniť štrúdľu po celej ploche cesta. Teda nie nasypať plnku len na jeden kraj, na ňu ovocie a ostatné cesto nechať holé. Ja posypem napr. makom celú plochu okrem okrajov, na to práškový cukor, pokvapkám roztopeným maslom, po celej ploche nastrúham jablká a zaviniem.