Rôzne

Scénar reklamy .

stefanm - fotkastefanm, 1. septembra 2013

Dnes som pre vás pripravil "pokus o scenár“ krátkej reklamy v ktorej účinkujú dve známe prispievateľky z tejto stránky . Vzhľadom na to , že som si od nich nevypýtal povolenie na zverejnenie mám obavy či ma ešte dnes neukameňujú . V prípade , že sa tu dlho nebudem objavovať sa moje obavy naplnili .

Slnečný deň končiaceho sa leta . Kamera sa záberom pomaly presúva z bezoblačnej oblohy a približuje sa na terasu rodinného domu . Na stole sú na ručne vyšívanom obruse úhľadne rozložené krásne , čerstvo nazbierané paradajky a rôznofarebné papriky . Všade je čisto a všetko perfektne ladí s prírodou . Do záberu z pravej strany vchádza pani . Blond vlasy má sčesane do drdola . V jednej ruke drží , na ohnutom predlaktí , ošatku s paradajkami a na očiach má na dioptrických okuliaroch aj slnečné . Usmieva sa , druhou rukou si zapína vrchný gombík na blúzke aby je nebolo vidno prsia a hovorí osobe ktorá nie je v zábere :
„Potešilo ma , že si mi prišla pomôcť pozberať úrodu milá @Sovka “.
Hlas osoby ktorá nie je v zábere , príjemný , chlácholivý tón . Počas odpovede vchádza zľava do záberu milá pani v decentnom kostýmčeku , v ruke má časopis a pomaly si sadá za stôl :
„Už som to doma nemohla vydržať . Rekonštruujú nám v Trnave futbalový štadión a vieš , drahá @Jerica , že bývame rovno pri tom štadióne ?! Máš to tu krásne . Nemohla som na prvý krát nájsť tvoj domček . Je tu tak ticho a príjemne .... Pozri , priniesla som ti nové číslo piatkovej prílohy denníka Pravda . Je celé o varení a volá sa Varecha a sú v nej rôzne recepty aj od kamarátov z www stránky Varecha.sk“.
@Jerica prisadá k stolu a odpovedá :
„Poznám ten časopis a každý piatok si ho kupujem . Predstav si , že v ňom mal uverejnené recepty aj ten pán @stefanm z Prešova . A poviem ti , boli to super recepty ! Mne sa jeho recepty veľmi páčia . Aj tebe “?
@Sovka odpovedá s nadšením v hlase :
„Samozrejme . Sú to nápadité a veselo opísané recepty a baví má pozerať aj tie jeho hudobné gastrovideoklipy . Mám to rada“.
@Jerica :
„Aj ja“.

Kamera sa vzďaľuje od terasy a zaznieva strojený hlas hlásateľky :
„Piatkové vydanie denníka Pravda , obohatené o prílohu Varecha Vás prekvapí , poteší a poučí zároveň . Kupujte piatkový denník Pravda s prílohou alebo navštívte stránku www.varecha.sk “.
V zábere sa objavuje výtlačok prílohy Varecha a reklama končí .

@zareaguj


Diskusia k téme

sovka62
Hahahahaha......... Štefan, ty si kúzelník a jasnovidec. Všetko sedí do puntíku, akurát domček v ktorom býva @jerica so svojím Jankom nemusím hľadať, presne viem kde je (a môj manžel tiež), tak ako oni nemusia hľadať ten náš. Veru tak ako píšeš, všetko vyupratované, prebohatá úroda ovocia a zeleniny, zaslúžená tvrdou prácou v záhrade a skleníku. Mám z nej radosť, ako inak, vždy idem domov nabalená a ak nestíham prísť, príde úroda za mnou domov aj s Jarkou a Jankom.
Veľmi dobre si rozumieme, všetci štyria, poznáme sa len vďaka Vareche a veru som neverila, že v tomto veku ešte človek môže získať takých dobrých priateľov.
sovka62
A ešte musím dopísať, že si mal pravdu aj čo sa týka tvojich receptov a videoklipov. Naozaj vieš potešiť.
radost
@stefanm
mám úsmev na tvári-určite sa deň dnes dobre vydarí...:-)
/tú reklamu máš platenú?si dobrý režisér-mi ver../
tomas
@stefanm páčia sa mi vaše texty (nemyslím len tento, skôr všeobecne), sú kreatívne, nápadité a často aj vtipné.

pekné!
helica
počúvajte, vy dve potvorky, keď už ide tá Tvoja úroda @jerica sama do Trnavy ku @sovke , nevedela by sa zastaviť aj u mňa? Veď aj to vajce samo vandrovalo. V sobotu som sa naháňala po trhu a potom dva dni zavárala jak strhaná. Samozrejme myslím iba obrazne. Je to veľmi pekné, keď takto na sociálnej sieti vznikne takéto pekné priateľstvo. Nech sa vám obom darí a želám veľa príjemných stretnutí.
jerica
@stefanm , Štefan, no to je krásny scenár, škerím sa od ucha kolom dokola po druhé ucho, to by nevymyslel ani Janko Ďurovčík.
Tá reklama bude určite prinášať ovocie pre "w..varechu"v papierovom vydaní, to nielen tvojimi receptami, myslím si, určite prídu na rad aj naše ďaľšie, a ostatné/í varecháči čo sa pričinili " o" krajší zajtrajšok našej varechy.
Ako to čítam, veru si mal ucho s hrnčekom na stene, napísal si scenár priam na živo, ani súhlas nebolo treba podpisovať, je tam veľa pravdy, a dokonca má aj PRAVDA krásnu reklamu.
Varecha ma obohatila nielen o nové kulinárium vo varení, rád, čítanie krásnych, niekedy aj smutných príbehov, ale ma obohatila o nové priateľstvá,
na začiatku virtuálne, potom dokonca s osobnými stretnutiami, ktoré si nesmierne vážim. Je mi veééľmi ľúto, že sa nemôžem stretnúť osobne s našou @honestkou , s tou sme si ako s prvou virtuálne a potom skypom veľmi rozumeli, a nasledovali krásne a nezabudnuteľné stretnutia s @cistinka , @sovka , @palokuchki , @babi , @babav , @bozulka , @alena45 , dúfam,že som na nikoho nezabudla, to by ma mrzelo.
Na tých osobných stretnutiach bolo vždy zaujímavé, že sme si porozumeli, dokonca mám milú príhodu, s už mojou priateľkou @babi , keď sme sa tak stretli po prvé na káve, ako si tak opisujeme každá svoje kurikulum víte?" životopisu", medzi rečou som sa spýtala,: Vierka , ako si sa volala za slobodna?, verte nechcela som veriť aký je svet maličký a Slovensko zvlášť, keď mi povedala priezvisko, zostala som zrazu nemá, veď s tým priezviskom ma učil perfektný učiteľ fyziku, nakoniec vysvitlo, že ma učil jej ocko. Tešila sa ona a ja ešte viac, za čo som mu vďačná do dnes, jeho pokusy na hodinách fyziky,ma tak zaujali, že som sa stala elektrotechničkou, dnes už len domáci technik. Veď "SA" to spraví.
A aby toho nebolo málo, tak isto pri prvých rozhovoroch so @sovkou , sme zrazu zistili, že máme nielen spoločných priateľov, ale, že sa osobne dobre poznáme s jej sestrou a švagrom. Nuž aj to sa stáva, je to milé, keď si môžeme povedať "sadli sme si"
@stefanm , ďakujem ti, vtiahol si ma tvojou reklamou, do krásnych a nezabudnuteľných spomienok .
Reklama sa neminula účinku.
Možno uvidíme aký bude obrat v predajnosti, čo viem, u nás sused má príkaz od manželky "nezabudnúť kúpiť piatkové vydanie PRAVDY ".
babav
@ stefanm , krasne si to zreziroval a vystihol. Ja som jedna z tych stastnejsich, mala som moznost stretnut @ jericu osobne .Je to vzacna zena ,
o ktorej povahe ,schopnostiach a stedrosti treba hovorit v superlativoch. Vdaka nej sme sa ( zatial iba virtualne) zblizili so @ sovkou, dalsim to pokladom zenskeho rodu .Moja prva vzacna virtualna priatelka @ palokuchki patri do tretice ....nasli sme sa tiez len vdaka Vareche;-).
kuchticka
Vzacne to priatelstvo a velmi potrebne pre nase dusevno. Skoro vam zavidim dievcata to stretavanie, ale prajem :-))). Nech vase pritelstvo vydrzi ....!!! Vsetky vas pozdravujem a chvalim nasho "resisera" @Stefana za oznamenie.
stefanm
Ďakujem za kladne komentáre . Ani som netušil , že vaše priateľstvo má také pevné korene a že vás táto stránka tak zblížila . Mňa tu teší , že sa môžem , popri mojom koníčku - vareniu , zdokonaľovať aj s prácou na fotkách a mám možnosť sa prejaviť aj literárne .
Zvlášť ma potešil príspevok od @tom ás a cítim z jeho slov úprimnosť . Obdivujem jeho prácu na zdokonaľovaní stránky a trpezlivosť pri riešení kritických pripomienok a sporných situácii . Je to ťažké zachovať si odstup a súdnosť a ty to , podľa mňa zvládaš . Pozorne si všímam vylepšenia , ktoré sa tu objavujú , viď najnovšie možnosť presunutia sa na číslo stránky ktorú potrebujem , myslím si , že za to vás treba pochváliť . Ale nie veľmi , len tak málo , aby ste v práci nepoľavili .
rela
@stefanm , blahozelam ku tomu perfektnemu vyberu hlavnych postav v reklame. @jerica a @sovka su na Vareche skutocne damy s velkym "D".
:-)
stefanm
@rela ja si myslím , že ste tu všetky dámy s veľkým "D" . Výber bol nahodny .
hannah22
výber ti vyšiel, sedí ...... keby si bol mladší , tak by sme ti hovorili kreativec, "prepáč za ten výraz, považujem ta duchom za mladíka" ... :D
babi
Po dlhom čase som opäť zavítala na Varechu . To naša milá @jerica ma "nakopla" , keď ma pred dvoma dňami navštívila s "plnou náručou" dobrôt z jej záhrady. Je to zlatá duša a veľmi sa teším, že cez Varechu sa stala mojou priateľkou.
Scenár reklamy, ktorý napísal Štefan, je naprosto reálny. Mala som to šťastie, že som osobne spoznala aj @sovku a @palokuchki . Jarka spomínala @honestku. Tiež sa zatiaľ poznáme len virtuálne, ale bolo to veľmi milé a prekvapivé zoznámenie. Keď sme začínali na vareche, upútali ma jej recepty a tak som klikla na jej profil. Keď som zistila kde žije, veľmi ma to zaujalo. Moja sestra totiž emigrovala do Canady a žila (bohužiaľ už zomrela) práve v Calgary, kde žije @honestka. Cez Skype som sa jej ozvala a vysvitlo, že sa poznali . Darmo - svet je malý.
Hoci mám teraz veľa rodinných povinností budem si musieť nájsť predsa len trochu času aj na Varechu.
@stefan a ešte k tvojim receptom , komentárom , zážitkom -- vždy patrili k mojim oblúbeným, pre humor a pohodu, ktorú si s nimi vnášal na túto stránku