Ahojte, potrebovala by som pomôcť s riadením, vedením reštaurácie. Nikdy som nič také nerobila, ale dostala som ponuku a zvažujem. S ľuďmi som pracovala 10 rokov, viedla som menší kolektív, ale s reštauráciou nemám absolútne žiadnu skúsenosť. Vie mi niekto poradiť ako postupovať, čo je podstatné, na čo nezabúdať atď?
ďakujem lucia
takže @lucik77 ak ponuku prijímeš, daj nám vedieť a prídem skúsiť tú najjednoduchšiu nedeľnú polievku .......... slepačí vývar, pripravený zo sliepky čo znášala vajíčka a celý život behala niekde na slnečnom dvore, zo zeleniny čo vyrástla v záhrade zo zeme a s cestovinou z vajíčok tej sliepky ...........
.
"aktualna" reklama 3 a 1/2 roka po funuse :-)
Komerčný komentár od @Maria898 bol vymazaný.