Reštaurácie

Riadenie reštaurácie

lucik77 - bez fotkylucik77, 10. júla 2014

Ahojte, potrebovala by som pomôcť s riadením, vedením reštaurácie. Nikdy som nič také nerobila, ale dostala som ponuku a zvažujem. S ľuďmi som pracovala 10 rokov, viedla som menší kolektív, ale s reštauráciou nemám absolútne žiadnu skúsenosť. Vie mi niekto poradiť ako postupovať, čo je podstatné, na čo nezabúdať atď?
ďakujem lucia

@zareaguj


Diskusia k téme

olinecka
@lucik77 riadenie reštauracie neporadim to by mohli ,moji synovia,ktory mali kaviareň pre nizke tržby zavreli.Prajem dobre rozhodnutie a môžem ponúknuť čašnika z 18 ročnou praxou.
olinecka
@lucik77 pracoval na Cypre v Anglicku ovlada anglištinu veľmi dobre.Keď bude zaujem dam t.č.Pekny dnik!!!!!!!!
aroooo
podobná diskusia tu bola pred 1-2 rokmi..... vyhľadaj....
eraserhead
no ono to možno aj preto v SVK reštauráciach (ne)vyzerá a (ne)chutí ako by malo keď ich riadia postavičky čo s tým nemajú absolútne žiadnu skúsenosť
takže @lucik77 ak ponuku prijímeš, daj nám vedieť a prídem skúsiť tú najjednoduchšiu nedeľnú polievku .......... slepačí vývar, pripravený zo sliepky čo znášala vajíčka a celý život behala niekde na slnečnom dvore, zo zeleniny čo vyrástla v záhrade zo zeme a s cestovinou z vajíčok tej sliepky ...........
lucik77
haha som sa pobavila ! v danej reštike, ktorá funguje, má veľmi kvalitného kuchára treba len riadiť. Pýtala som sa na to. 7 rokov som riadila ľudí ale v inom sektore, takže pýtala som sa na danú vec a nie na kuchyňu, ako som písala....tá je v poriadku a je kvalitná !
cookiebar
Vést restauraci to je ... uf... no těžké, To jsou lidi, kteří pro tebe dělají ale i zákazníci a také dodavatelé, kdo ví co ještě a také propagaci. tady doporučuji  http:
.