chcela by som sa opýtať diskutujucich či nevedia poradiť, chcem si kúpiť elektricku panvicu alebo remosku, aké majú skúsenosti s týmito výrobkami, budem veľmi vďačná...
@zareagujchcela by som sa opýtať diskutujucich či nevedia poradiť, chcem si kúpiť elektricku panvicu alebo remosku, aké majú skúsenosti s týmito výrobkami, budem veľmi vďačná...
@zareaguj
Remoska - franc. zemiaky,rizoto,sekaná,kurča,mäsové rolády,pečené mäso,bublaniny,torty,bábovka,buchty.zapekané pokrmy.
Elektrická panvica - vyprážanie.V el.panvici je možné pokrmy dusiť,zapekať a vyprážať,ale vzhĺadom k zložitosti umývania ju používam len na vyprážanie.Mäso dusím v tlakovom hrnci a misu z remosky umyjem ľahšie,keď potrebujem zapekať jedlo.El. panvica má tú výhodu,že má reguláciu teploty.Ďalší rozdiel je v spotrebe :remoska 500 W,el. panvica 1000 W.Nedávno som potrebovala novú remosku,ale mi nevyhovovalo,že sa vyrába už len s teflonovým povrchom,tak som ju kúpila na inzerát,úplne novú,nepoužitú (20-ročný svadobný dar),no paráda.Ja myslím,že takýchto pokladov je v našich domácnostiach dosť,za mojich čias to bol klasický svadobný dar.
Takže si vyber podĺa toho,na čo to chceš používať.
pouzivam ju najma na pecenie kolacikov a tort, nemaju chybu, ostatne varenie je tiez jednoduche a jedlo z nej je chutne :-)