Rôzne

Reklama .

stefanm - fotkastefanm, 10. septembra 2012

Chcel som tu otvoriť otázku umiestňovania reklamy na tejto stránke ale nejak som si to dnes rozmyslel !!! :)


@zareaguj


Diskusia k téme

longova
čo sa Ti páčilo najviac? gaťky, podprdy alebo pyžamká?
sracz
Pridávam sa k názoru i k rozhodnutiu @stefanm a dobrovoľne rozširujem rady jeho spoluzmýšľajúcich priaznivcov a následovníkov! P.S.: ku konštruktívnej otázke @longova - ja an block - teda šicko!!!
stefanm
ne sa páči to , že ak si objednám nad 49E tak mi ju dopravia zadarmo :) . My sa s Ferim @sraczom na jednu zložíme !!!
sracz
... tak to teda beriem - sranda muši bic, ta ňe? Štefku bratu, vieš si predstaviť aké očiská vyvalia, keď mi to budú musieť grátis doručiť až sem do Des Moines Iowa? Tak to sa mi to za tých > 49 EU oplatí
evusik
a ja som stále čakala, že kto prvý začne nadávať na reklamu.... a tu ho máš, aké nadšenie... no páni sa nezaprú :-)))) a zas majú chlapi výhodu, chlapom pekné baby a nám ženám tak akurát stupídne reklamy na pracie prostriedky... no je toto spravodlivé?????
julica
Ako verná Linuxu mám reklamné plochy zablokované a - prázdne, juch :)
lusinkab
No tak vy chlapi sa mate aspon na com popast :-) ale my zeny????Nejaka reklama na muzske spodne pradlo nebude????Mne osobne reklamy nevadia....jedine co ma vie rozculit su tie vyskakujuce reklamy na obrazovke ale co uz su aj horsie veci.Aspon som sa pekne z chuti zasmiala rovno z rana ku kavicke :-)
kuchticka
Ja iba tolko: Reklam "nie je nikdy dost" (skoda, ze nemozem vyplazovat jazyk) a @tomas , nas "varechovy" by mal zapracovat, aby vyhovel nasim oblubenym Stefanom-vychodniarom. My, zeny sa uz nejako uskrovnime.
rea1
ked som raz rozumovala nad peknym pradlom, syn sa vyjadril: objednaj si, ja ti na to prispejem, a potom sa podelime - ty si nechas podprdu a ja babu. :-)) ti muzski su asi fakt naklonovani z jedneho (a tomu sa permanentne burili hormony). :-)))
ubka
@rea akého máš praktického syna :-)))) ekonóm to musí byť dobrý , využije nielen obal, ale aj obsah k dokonalosti..
tomas
@tomas reklamy neovplyvňuje, reklamy si vyrábajú reklamné agentúry samé.
elisticka
no zrovna som sa na tom zasmiala.. ze varecha a krasna spodna bielizen:-))
hannah22
pekná téma chlapci , objednajte si ...(no nekúp to, za tú cenu).... a občas by mohla aj okná umyť (aby bola aj manželka spokojná), a zaujímave že žiadna bloncka, ja si pri pohlade na tie kočky len povzdychnem ... ach kde tie časy sú.Pre babenky @tomas +reklamné agentúry, aspoň občas dákeho Beckhema... xixixi..... :))
rea1
mam mail, ktory sa vola "tri recepty s peknymi chlapcami". su to celkom fajn recepty, no, žily by nikomu netrhali proste su jedle - ale ti chlapci! a odeti su skromne, len tak, do zasterky, pripadne miska pred sebou a nic za sebou ci okolo ... dievcata, chrumkavi su. jednym slovom - chrumkavi. ale neda sa mi to sem nijak pridat, skusala som, cestne slovo, skusala, chcela som vam dopriat potesenie pre mlsne oci - a nyšt. tak ostanu len moji, sukromni. vasa skoda. :-))))))))
babidka
Chlapci , uvazovali ste , aka by asi bola cena za dorucenie kurierom ? Urcite postovne a balne nebude lacne ....:-):-):-)
Moja neter robi pre jednu kozmeticku firmu a vzdy ked mi donesie katalog , tak si tuzim objednat "postavu zo strany 11" alebo "krasne rucicky z poslednej strany " - takze uplne chapem , ake mozu mat "nedokonali" muzi pocity z takej peknej reklamy :-))))
sovka62
Áno, @babidka , presne ako ja, mne nech dodajú tú postavu modelky a s oblečením a kozmetikou sa unúvať nemusia, s takou postavou a tvárou to zvládnem úplne sama. A to by potom naši kolegovia z tejto stránky čumeli, akú fotku by som mala v profile!!!!!
cottonmouth
@stefanm : Prosim, co bolo na mojom prispevku tak zavadne, ci irelevantne, ze musel byt zmazany? Snazila som sa len pomoct...
stefanm
Možnosť mazania komentárov autorom diskusie bola zrušená na základe diskusie s používateľmi"

...nič som nemazal !!!
sracz
Prevzácna a premilá @sovka62 - šerco našo z kalarabu, šak Ty pre nas dvoch (aj so @stefanm mojim pobracimom Štefanom) ši naša kočka presňe taka jaka ši a prave za to co a čím ši!!!!!!! DúfamE, že preklad do spisovnej resp. štúrovskej slovenčiny nie je potrebný!
kuchticka
Ale @tomas , ved neberieme vsetko v zivote celkom vazne :-) Ved svanda musi byt i keby na chleba nebolo.
irenaw
aká inšpirácia... len pozor, aby neprihorelo ;-D