O Varecha.sk

Redakcii: Mazanie komentov v diskusii

hadik - fotkahadik, 14. októbra 2017

V poslednom čase sa tu celkom dobre bavím na viacerých diskusiách a hlavne na tom, ako si ich autori cenzurujú. Často zmiznú aj slušné a pravidlá neporušujúce komentáre, vytráca sa potom pluralita názorov.

Mal by som pre @redakcia jeden návrh, čo tak túto možnosť autorom diskusií odobrať a ponechať mazacie právo výlučne redakcii ako je to už pri receptoch?

@zareaguj


Diskusia k téme

kvakac
A čo tak - hada na cibuľke - si dať. Ulovíte hada , lepšie dvoch. Vo veľkom hrnci rozvarite vodu a strčíte ich tam dolu hlavou na päť minút. Potom vám vrchná koža ľahko pôjde dolu. Takto očisteného hadika krájate na 3 cm kúsky. Na panvicu dáte maslo zohriať a na ňom opiecť kúsky hadika pekné do zelena. Počas opekania pridáte kmín a mleté čierne korenie. Nakoniec podliať šľahačkovou zmiešanou s hladkou mukou. Povariť minút a delikatesa je hotová. Lem treba rýchlo na hadov. pokiaľ tú ešte behajú. Na zimu totiž zalezú do hnoja. Príjemný deň želám.
kvakac
Oprava chyba Nakoniec podliať šľahačkovou smotanou zmiešanou s hladkou mukou.
hadik
@Kvakac (19.10.2017 04:07)

Vidíš, aký si kreatívny, a ja som si myslel, že nevieš uvariť ani vodu. Len si zabudol, ako toho hada vykostiť? :-)