Varenie

Razna muka

drobcek19 - fotkadrobcek19, 5. januára 2011

Nevie mi niekto poradit kde sa da v Irsku zohnat razna muka alebo ako ju objednat zo
slovenska. Dakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

kuchticka
@drobcek , myslim, ze ju iste dostanes kupit v Irsku. Vola sa RYE FLOUR. Ja ju kupujem v potravinovych obchodoch navazenu v 5lb. papierovem sacku. Taktiez ju maju v obchodoch tam kde predavaju tovar na vahu - kolko coho chces si naberies a odvazis. Hovori sa tomu " in bulk " Tam ju kupim ovela lacnejsie, lebo si ju sma navazim do igelitoveho vrecuska, ktore je vzdy po ruke. Tovar "in bulk" maju vo vsetkych velkych potravinovych predajniach. Aspon u nas. Takto si kupim fazulu, sosovicu, krupy, krupicu, suchy lupany hrach - no skoro vsetko. Prode to ovela lacnejsie ako navazeny a nasackovany tovar. Tak good luck!
kuchticka
Este musim dodat, ze ak budes kupovat muku, alebo cokolvek "in bulk", musis si napisat cislo tejto potraviny, ktore sa nachadza napisane na nadobe s ktorej naberies. Na utiahnutie sacku su pripravene take dratky obalene papierom (oko stuzka) a na koniec toho papierka napises cislo. Dufam, ze som ta nevystrasila s podrobnostiami. je to skutocne jednoduche a velmi lacne takto nakupovat.
drobcek19
no ja som ju uz hladala vo vsetkych Irskych obchodoch co mame v meste ale marne. Ale dnes sa mi ju podarilo zohnat v polskom obchode tak sa tesim a hned z nej idem piect chlebik, ale skusim sa popitat este Iriek v robote lebo urcite to je takto lacnejsie. Dakujem za radu:-)