Varenie

Rada pre kuchtičku,alebo halušky z hokaida

furdica - bez fotkyfurdica, 27. októbra 2010

Mila kuchtička ,ja robievam halušky z hokaida je to iny druh tekvice. ale aj tak ju pred pripravou na halučky upečiem v trube .pekne celu polovicu na suchy plech a za par chvil je hotova potom uvarim zemiaky v šupke spolu zmiešam tieto dve potraviny ,pridam krupicu vajce a vymiešam zamozrejme zemiaky ošupane aj hokaido pomeliem a potom fantazii nič nebrani guličky šulance halušky šup do vriacej vody ,a vodu z varenia? tu nikdy nevyhodim ani z obyčajnych rezancov doma robenych .cesnačka ,cibulnaška,to su prve polievky ale aj do zemiakovej ,či zeleninovej a žiadna zasmaška už tam nejde je to dost huste z tych rezancov ,či halušiek .A na sladko ,alebo slano ,vynikajuca vec

@zareaguj


Diskusia k téme

lubjak
ano ,to su tekvicky hokaido,velmi zdrave ,varia sa so supou
dorisa
@2010 , pošlem ti semienka? máš kde zasadiť? ja mám ešte asi 8 takých menších, doma to okrem mňa nikto nechce jesť.
kuchticka
ano, hokaido tekvicky su velmi chutne, maju trochu orieskovu chut a da sa z nich pripravovat vela roznych pokrmov. Ja ju tochu okrajam, vyberiem to makke vnutro-jadrinec), pokrajam na platky, pruzky alebo ako kto chce a dam na olivovy olej do rozpalenej panvice - ako styr- fry.
kuchticka
@dorisa , postou to asi nepojde poslat do zamoria. Ja som tu u nas chcela poslat od nas semienka len z jedneho statu do druheho a posta mi to odmietla vziat.
kuchticka
@furdica , dakujem velmi pekne za tvoju radu. Ja sa so slovenskou kuchynou iba zoznamujem tu na vareche. Viem varit- aspon si to myslim, ale varievala som iba podla ceskych receptov. Iste ty si lepsia, skusenejsia kucharka ako ja. Je to velmi mile, ze si mi dala dobru radu a i recept na spravne a dobre cesto na halusky. Vdaka.