Rôzne

Rada.

fiby - fotkafiby, 16. januára 2012

Dočítala som sa v magazíne o vyplňovanie dotazníkov a možnosť zárobku. Skúšam sa zaregistrovať a nejde mi to. Skúsil to niekto?

@zareaguj


Diskusia k téme

fiby
Ďakujem, že si sa mi ozvala v takomto čase. Je to reklamované na lište na vareche -euro za váš názor. Bojím sa toho trochu, ale na vareche sú ľudia, kt. kotrolujú naše recepty tak snáď by nedovolilireklamu na ich stránke. ďakujem ešte raz. Aj sa bojím, aj by som sa chcela zapojiť. Nejde tu o veľké peniaze, ale som chcela vyplnovať dotazníky.
viera1
@fiby ,možno to je tak nastavené,že nám po päťdesiatke, vstup zakázaný.Majú tam napísané,že ich zaujímajú len názory od 30 do 50 rokov.Kuk tam ešte raz !
viera1
Asi si niekto potrebuje rozšíriť databázu,je jasné,že by si tam musela zadať o sebe všetko :stojí ti to za to ?
dorisa
...ano, ja som poslala registraciu, uvidím, či sa mi ozvu. Ja mam viac,ako 50 a odišlo to.
alex100
Ahoj. Ja som tam už registrovaný asi rok, tých dotazníkov je málo, a ak si niekto myslí, že na tom zarobí tak to nie je pravda, Tie odmeny za vyplnenie dotazníka sa pohybujú v centoch. okrem toho ak si po určitom čase vyberiete peniaze napríklad 5 - 10 euro tak musíte na daňovom úrade priznať a zaplatiť daň yo zisku.
alex100
@tomas , to mi je jasné, len ja som tam neni prihlásená pre zárobok ale preto, že ma to zaujíma a mám dosť času, kedže som už na dôchodku. Mňa len mrzí, že tých ankiet hrozne málo. Ahoj.
fiby
Ďakujem Vám, že ste sa mi ozvali. Nechcela som na tom zbohatnúť, len som mala o to záujem. A taktiež ma nahnevalo, že žiadali odo mňa č.telefónu. Tak som prestala s tým. Alex 100 ďakujem, že si ma upozornil aj na dane. kašlem na to.
fiby
dokonca aj ja mám viac ako 50 rokov. Nevšimla som si, že tam uvádzajú vek do 50 rokov. Prečo mi nad 50 už nemáme názor? Som sklamaná.