Kuchyňa a vybavenie

Prosím o radu

ziziak - bez fotkyziziak, 13. marca 2014

zdravim vas :) uz par dni hladam v predaji granulovany cesnak a uz som z toho nervy. nikde ho nemozem najst. neviete mi poradit kde ho v bratislave zozeniem? dakujem krasne :)

@zareaguj


Diskusia k téme

hanka56
jestli je v Bratislavě Lidl tak se tam podívej. Já ho kupuji u nás také tam
smejkad
ja som kupila aj v tescu aj v Hypernove aj v Kauflande
ziziak
Granulovany je pisany na recepte. Ak ho dnes nezozeniem tak zvolim cerstvy :) dakujem
elalea
Nespekuluj,daj viac cerstveho.sice neviem co chces varit,ale urcite by som dal cerstvy.treba ho asi viac, lebo suseny je koncentrovanejsi,ale urcite by som si z toho nerobil "tazku hlavu"....."okostuj a uvidis kolko treba" ;-)
marika9
Najchutnejší je zn. Kotányi. Kupujem v Tesco, Nitrazdroj a j inde.
ziziak
nakoniec som ho zohnal v tescu na kamennom. cerstvy je lepsi to je jasne ale chcem robit kura na styl KFC. Nasiel som akehosi pana z USA a v jeho blogoch som sa preklikal na recept vraj podobajuci sa tomuto fastfoodu...bojim sa aby ten cerstvy velmi nezvyraznil chut. takze ak sa to podari hodim to aj sem. Marika ano ten kontanyi som vzal :)
safran
@ziziak , dalo by sa odpísať zo zadnej strany presné zloženie toho granulovaného cesnaku sem?
havinecko
Na recept KFC potrebujes suchy sypany cesnak pretoze sa miesa s viacerymi koreninami a mukou dohromady.
2010
V starej reklame sa spieva 11 herbs and spices, aky je pomer nikdo nevie, ale priznavaju aj na ich stranke ze tam je este cislo 12 - MSG -E 621 ( v amerike sa to vola accent , v azii ajinomoto)
(vsetko je susene - sage, basil, oregano, chilli, marjoran, pepper, salt, paprika, onion, garlic ) ale hlavny trik je vyprazanie - zlozite, rychle v tlakovej friteze , aby kurca bolo stale stavnate a z vonka chrumkave, nezabudni marinovat v butter milk, a ziadne cesticko vsetko je len 12X ochutena muka . Good luck