Rôzne

Prosím, aj mne pomôžte.

3sandra3 - fotka3sandra3, 29. decembra 2011

Hľadám a hľadám a nemôžem nájsť. Je to recept, ktorý obsahuje 300 g jablk , hnedý cukor a samozrejme iné ingrediencie, no neviem za živý svet, ako sa volá. Neviete náhodou?

@zareaguj


Diskusia k téme

alena45
jablká majú byť strúhané, krájané, dusené ?
evanaaa
@3sandra3 , zadaj viacej faktov, nech sa na to príde, to je málo na zistenie, lebo jablkových koláčov je tu neúrekom, a môže byť zhodná aj váha a ten hnedý cukor. A kedy asi, v ktorom období to bolo zverejnené.
evanaaa
Ja som našla : Jablková saláma pre vegetariánov od @anaska , tam ide aj hnedý cukor a 300g jabĺk, väčšinou sa uvádza počet jabĺk do koláča. Alebo si daj do vyhľadávača , ako ja : Jablká a hnedý cukor - niečo ti to vyhodí.
3sandra3
jablká majú byť strúhané. Práve, že neviem viac faktov,,, viem len, že by to malo byť niečo také ako BB-dobré ráno---teda na ten spôsob niečo, ale s jablkami. Niečo v rámci zdravej výživy. Ďakujem vám, že sa snažíte mi pomôcť. Dúfam, že to vylúštime.
3sandra3
áno, áno,,, @evanaaa našla si to, hurááá,,, ďakujem Ti,,, si trpezlivá....ano, je to saláma pre vegetariánov,,, vidíš, uplne som zabudla , ako to vyzeralo... Srdečná vďaka,,, idem si to hneď aj pripraviť. Supeeer. :-))))
evanaaa
No, to som rada, ja som si na tých 80% myslela, že to bude ono, kvôli tej gramáži jabĺk. Málokde sa taká vyskytuje.Ale recept sa zdá byť dobrý, nie?
marikafil
No ako dobre! Mne ten recept akosi ušiel, ale teraz som si ho už uložila a až pojeme všetko, čo tu ešte máme, určite urobím. Ešte že si vždy čítam aj tieto diskusie:-)
3sandra3
ja som si ho tiež už uložila a dúfam, že ho už nestratím,,, však je dobrý..