Rôzne

Pre @kuchticka

stefanm - fotkastefanm, 21. februára 2012

V komentári k môjmu receptu  varecha.pravda.sk/recepty/uzhorodsky-kotlet-alebo-ako-som...
sa mi naša zaoceánska @kuchticka posťažovala ako som ju týmto receptom potrápil a aby som ju poľutoval !
Tak ťa týmto verejne "ľutujem" a dovoľujem si poslať ti fľaštičku Cabernetu .



@zareaguj


Diskusia k téme

tatranka
To je gesto,ktoré si naozaj zaslúži hlbokú poklonu.Teším sa,že sa u nás ešte nosia takéto ohromné spôsoby.@stefanm teším sa tvojmu rozhodnutiu.
kuchticka
Joj @stefan m !!! toto je od teba galantnost, aka sa uz asi teraz "nenosi". Dakujem. Velmi si ma potesil tym cabernetom, lebo tento nepoznam. V nedelu mi syn priniesol jednu flasticku Cabernetu a manzel mi prave nalial poharik, lebo od zajtra nepijem alkohol az do Velkej noci. Tak na zdravie @sovka , gentleman @stefan a vsetci varechaci. :-))) Nech sme zdravi, nech sa nam dari , nech sa mame stale radi. Vasa kuchticka.
Ja viem @stefan , ze som ta sklamala vyberom, lebo ku kuratu by sa lepsie hodil Sauvignon Blanc (biele), ale ja mam radsej cervene. Pripomina mi LASKU - ku vsetkemu a najma k ludom dobrej vole.
stefanm
...a mne červené víno pripomína základnú vojenskú službu (1974-1976) v juhočeskom mestečku Jindřichuv Hradec.Bol som zaradený ako zdravotník !!! (náhoda nie protekcia!) a môj veliteľ kpt.dr.Jindřich Ř. miloval červené víno.Aj 3-4x do dňa som chodil do obchodu s ruksakom a znášal fľaše EgriBikaveru,Sviečky,Nitrianskeho kniežaťa a pod.A po nociach som kartáčom drhol poolievany kovral až som mal ruky zodraté...Teraz , keď zacítim vôňu červeného vína tak si na to vždy spomeniem.Aj vône vyvolávajú spomienky!!!V tebe lásku k ľuďom dobrej vôle , vo mne odpor a poníženie...Ale nie o tom je tento príspevok.Je o prejavení súcitu a o všímavosti.Aspoň , mal byť!!!