Rôzne

POZVÁNKA na stretnutie VARECHArov

gordonko - fotkagordonko, 30. marca 2013

POZVÁNKA na stretnutie VARECHÁROV
Milé dámy a páni ,
dovoľujem si Vás pozvať na prvé stretnutie nás, ,, VARECHÁROV,, do Nitry , ktoré sa bude konať 11.5.2013 v reštaurácii ,, U ZLATEJ SVINI ,, s oficiálnym začiatkom o 15,oo hodine, ukončenie o 24,oo hod.
Podaktorí však prídu do Nitry skôr , preto nie je problém zísť sa aj predčasne v reštike.
Doprava do Nitry podľa vašich možností :
Pre tých , čo dôjdu vlakom či autobusom majú spred železničnej stanice v Nitre autobus MHD č.1,ktorý Vás zavezie priamo k ,,AMFITEÁTRU,, , kde sa reštaurácia nachádza ( reštaurácia je za plotom cez cestu vpravo) a budete ju vidieť priamo pri vystupovaní z autobusu MHD č. 1 .... je to 6. zastávka ..... pre istotu sa opýtajte či ste pri AMFITEÁTRI ..... keby niečo, zavolajte na mobil 0944 234 933 , buď vás budem navigovať ( tých čo dôjdu autom ), alebo prídem po Vás na stanicu. Parkovisko je vedľa reštaurácie.
ORGANIZAČNÉ POKYNY: Cena pre každého je rovnaká 15 € na osobu. Tí, ktorí chcú ubytovanie, treba mi to nahlásiť, aby som ho zahovoril. Platí sa priamo na mieste 10 € za posteľ, izby sú dvojposteľové.
V cene ,, 15 € ,, je prípitok, obed , káva , minerálka a v neskorších hodinách okolo 20 – 21 hod. kapustnica či hustá gulášová .....
.... ak má niekto problém zo stravou – vegetariáni či celiatici , treba mi dať vedieť , aby som objednal vhodnú stravu.
Robím podobné stretnutia pre ľudí čo si píšeme na PC a máme zaužívané , že každý účastník stretnutia donesie niečo na spoločný stôl , tuto by som k tomu navrhol nakoľko sme ,,VARECHÁRI,, nech je k tomu aj recept , ktorý si záujemcovia opíšu, ak donesiete niečo Vami urobené ..... tak, ako to bolo na ,,veľkom tvorivom stretnutí,, vo Vrábľoch .
...druhá vec je, že každý donesie ľubovolný darček do tomboly , netreba drahé veci, skôr niečo na pobavenie či pomôcku do kuchyne ...keď sme tí VARECHÁRI ...ale to už nechám na Vás.
Hudba bude z CD , kľudne mi poraďte nejaké hry pre zábavu, nech sa neopakujú stále tie moje.
POPLATOK 15,00 € je potrebné uhradiť poštovou poukážkou najneskôr do 30.4.2013 ( do správy pre prijímatela napíšte aj svoj nik nech vieme o koho ide )
na túto adresu : Alžbeta Heková,Tríbečská 1549,Topolčany 95501
.... ak máte nejaké otázky, či pripomienky kontaktujte ma na 0944 234 933 ,lebo e-mailom na
Pozývajte daľších ,,VARECHArov,, ... prepošlite pozvánku

@zareaguj


Diskusia k téme