Kuchyňa a vybavenie

Poraďte aky robot -Kenwood xl titanium alebo KitchenAid?

dankas63 - bez fotkydankas63, 19. mája 2021

Prosím o radu, ktorý z robotov je vhodnejší na časté používanie, prípravu kysnutého cesta... Pozáručný servis... Vďaka

@zareaguj


Diskusia k téme

janamaria
Kitchen Aid na sto procent.mala som inu znacku no po druhom oskusani som ho vratila dolozila peniazky a kupila si Kithen Aid spokojnost velka.
Moznost si dokupit drobnosti a mate v jednom vsetko.
zolik
Mam KitchenAid Classic. Dokupila som mlyncek na mäso. Mam ho skoro 10 rokov a maximalna spokojnost. Minimalne 2x do tyzdna je v plnom nasadeni.
panijana
Ja mam tiez KitchenAid a nemenila by som uz nikdy. Ak sa onho budete starat, budu ho dedit vase deti. Ma celokovove telo a ked sa hlava zacne nadvihovat, staci podotahovat. Pozarucny servis je najmenej. Viete dokupit vela doplnkov - mlyncek na maso, struhace, krajace, vyrobnik na cestoviny.
siuuu
Mám tretí rok Kitchen Aid ... a nikdy som nemala tak super vymiešané krémy a cestá. Predtým som mala asi 10 rokov Bosch Mum - nemôžem naň povedať krivé slovo, išiel bez poruchy celý čas, menila som najmä preto, že mal malú misu ... ostatné značky neviem posúdiť, ale Kitchen Aid je pre mňa TOP.
dankas63
@siuuu (23.5.2021 11:29)

Môžem sa opytat ktory kitchenaid máte a kolko litrovu misku ma? Vďaka
siuuu
@dankas63 (23.5.2021 12:27)

4,8 litra má misa ... ak je možnosť, hľadať akciu kde sú dve misy k robotu - zídu sa
1x haji
siuuu
Inak Kitchen Aid sa dá mimo Slovenska a Česka v akcii zohnať takmer o polovicu lacnejšie - mi sme kupovali s Nemecka (skúste www.comtech.de), viem že aj na Amazone sa dá kúpiť - alebo ak máte možnosť vybehnúť do Rakúska či Nemecka osobne.
1x zolik
siuuu
@siuuu (26.5.2021 13:33)

zisťujem, že comtech.de už asi nefunguje ...
zolik
@siuuu (26.5.2021 13:33)
Mas uplne pravdu. Ja som moj kupila v Luzerne vo Svajciarsku za skoro polovicnu cenu ako ho predavaju v BA, co som ale vtedy nevedela. Ked som potom videla tie ceny v NC Central tak sa mi pretocili panenky. Za asi polroka na to ma prisla navstivit kamaratka a kupila hned dva. Jeden pre seba a druhy pre mamu.

danjans
Mám presne taký istý mixér ako na fotografii. Motor môjho mixéra sa začal kaziť a našiel som túto webovú stránku, ktorá predáva nové motory:  fixpart.cz/cs...
(V súčasnosti žijem v Českej republike)

Nie som si však istý, či je to ten správny, pretože nie je od originálnej značky. Mohol by mi niekto pomôcť?