O Varecha.sk

Pomoc

adkas - fotkaadkas, 10. marca 2012

Prosim , kto mi pomoze? Ak chcem odpovedat niekomu neviem, aky
je postup, ak tam chcem mat napr. @Adkas (meno ma byt
podciarknute) osobu , ktorej idem odpovedat. Neviem, ci je moja
otazka dost jasna, ale nemozem najst ziadny postup:( ako sa to robi.
Dakujem pekne.

@zareaguj


Diskusia k téme

hubata
Tu na vareche môžeš odpovedať jedine pod receptom ktorý pridala napr. @Hubata. Ak mám zapnuté oznamovanie receptov na e-mail tak si tvoj odkaz prečítam. Ešte sa môžeš mrknúť aj do profilu či tam nemám uvedený súkromný e-mail na ktorý by si mi mohla nechať prípadný odkaz. Ja nemám, lebo mám zapnuté oznamovanie receptov na e-mail čo sa robí už pri vypĺňaní profilu.
xlienka
@ adkas , už sa to tu spomínalo viackrát...ja to robím takto...najprv ctrl+alt+v ...teda spravíme zavináča @ a potom si už len skopírujem meno teda nick spolu aj s čiarkou za nickom a prilepím k zavináču :) alebo ten nick vypisuj ručne...skús si vyskúšať
lulyna
@xlienka , ďakujem za info aj ja, tiež som to nevedela a teraz som to urobila podľa teba. Človek sa učí stále...dík
evanaaa
@ adkas , nedávno bola podobná žiadosť a k nej prišlo dosť rád, nájdi si to, alebo: stlač Alt Gr a V, napíše sa ti @ , k nemu hneď bez medzery pripíš nick a máš to. žlté sfarbenie sa ti ale objaví až po odkliknutí, zatiaľ to máč len čierne ( písmená). Takto sa mi to zdá najjednoduchšie.
porzellanka
Ale pozor, ako pise @hubata , spravu alebo odkaz dostane iba ten, kto je autorom receptu alebo diskusie. Ak teraz napisem odkaz alebo odpoved napriklad pre @hubata , dostanes ho iba ty. A Hubata iba ak sa nahodou mrkne este raz do tvojej diskusie.
adkas
mile dievcence, dakujem vam vsetkym za odpovede. @hubata , vdaka, ale to vsetko mi je jasne:). @xlienka vdaka, som tu nova, takze nemam pary o tej diskusii, ale vies ako sa hovori: opakovnie je matkou mudrosti:) dakujem , ze si si nasla cas odpovedat mi. @evanaaa vdaka, to je presne to, co som potreboval vediet. Este raz vam vsetkym dakujem, ste velmi mile.
adkas
jeeeeeeej, ja som taka happy, ono to funguje, sa tu vytesujeeeeeem a dakujeeeeeeem:)
micca
Adkas prosim Ta o odpoved na citr zazrak ako sa ma uzivat ,ci sa da cely rok .Mesacna davka a 8dni pauza a nadalej pokracovat Diky za odpoved Micca