Pred nedávnom ma zaujala panvica s bielym keramickým povrchom. Vraj je tiež nepriľnavý, vydrží vysoké teploty a je zdravotne nezávadný. ( nie ako teflón ). Počuli ste o tom niečo viac ? Má niekto aj vlastnú skúsenosť s týmto výrobkom ???
@zareagujPred nedávnom ma zaujala panvica s bielym keramickým povrchom. Vraj je tiež nepriľnavý, vydrží vysoké teploty a je zdravotne nezávadný. ( nie ako teflón ). Počuli ste o tom niečo viac ? Má niekto aj vlastnú skúsenosť s týmto výrobkom ???
@zareaguj
Ak ano, tak mozem suhlasit, su to vynikajuce dlhotrvajuce vyrobky, ktore dokazu prezit jedneho kuchara a vyrabaju ich osvedcene znacky ako KitchenAid, Emile Henry...
Teflon je karcinogénny jed - to je ten smrad pri pečení.
Jedna z najlepších palacinkárni na svete Gundel.hu používa obyčajné liatinové panvice, lebo teflonové uvolňujú jedy a menia chuť palaciniek...
Zkus sepodívat na www.GreenPan.cz
www.cooksillustrated.com/equipment/overview.asp?docid=20400...