Je tu pár skvelých odborníkov na výrobu mäsových výrobkov.Nebudem menovať,lebo nechcem poniektorých vynechať.Nechodím tu pravidelne,takže až taký prehľad nemám,ale ma zaujíma výroba domácich špekáčikov.Špecialít zo zabíjačiek a všakovakých je tu veľa a chutných.Ale špekáčiky som nenašla a tak ostáva len nostalgická spomienka na grilovačky,keď tento výrobok chutil,bol voňavý,mäsitý,aj dosť mastný.Pri opekaní v jednej ruke krajec chleba,v druhej nastoknutý špekáčik na palici,ktorú si každý ostružlikal osobne.A kvapkajúcu masť z chutného výrobku sme pridávali na chlieb,vôkol pahreby ohniska sme sedeli dookola,niekto mal aj paličky dva pre menších.....na grile sa opekala cibuľka nakrájaná na krúžky.Atmosféru z minulých čias by sme možná aj vrátili,ale ten výrobok kvalitný kúpiť?Nedosiahnuteľné sen.Vyrábate si poniektorí doma,alebo poznáte kvalitný zdroj,kde by sa dali kúpiť?Veď aj utopence by som urobila na stretávku,ale z akého výrobku?Vlastne mne by stačila adresa dobrého mäsiara,nemám udiareň.....len pekné spomienky. Ďakujem za reakcie,či rady :-)
@zareaguj
Diskusia k téme