Rôzne

Otázka na MMS

rybarkuchar - fotkarybarkuchar, 8. júla 2013

Dlho som nebol na Vareche. Vidím tu nejaké zmeny k lepšiemu. Mám jednu otázku. Prišiel niekto z vás do styku s Master Mineral Solution (MMS)? Ak áno s akým výsledkom? Sú diskusné fóra na túto tému, kede sa dá všeličo zistiť, ale predsa len Varecha je mi bližšia.

@zareaguj


Diskusia k téme

kimlo
Ja posielam MMS normálne z mobilu, dá sa to tam nastaviť.. akurát to má viacej tých oných, kilobajtov... :-D
marianne
neviem,ci si videl toto video,viac Ti neporadim... je ich tam viac,ale toto som videla..




marianne
Len sama by som sa do toho nepustala,radsej sa poradit s nejakym skusenym odbornikom,co s tym vie robit.Mne sa to vidi dost nebezpecne,keby som to mala sama miesat.To je moj nazor.
pusta
mne nastavili MMS v mobile na telefonické požiadanie Telekom na bezplatnom čísle 0800 123 456.
požiadaj telefonicky svojho mobilného operátora a máš to bez obáv a gratis.
tornadolue
Roztomila diskusia :) Ja som velmi naklonena alternativnej medicine, ale MMS je nieco, co by som osobne neskusala. Ale jedna kolegyna sa na to dala a podla vsetkeho jej to neublizilo. Ale neviem, ci sa jej podarilo vyriesit konkretny zdravotny problem, to som sa uz nepytala. Rozne zdravotne problemy ma aj nadalej.
frezia68
Tiež ma to pokúšalo vyskúšať,no to dávkovanie a veľmi opatrné ma odradilo.Mala som obavy z riskovania,hoci mnohé komentáre boli za,netrúfala som použiť.
letisia
@pusta si vedľa ako tá jedľa :-) toto nie je diskusia o mobiloch. Kedy som mala naštudované všetko dostupné o MMS, ale nakoniec som sa neodvážila do toho pustiť.
evanaaa
Ja som si opísala celý postup, že si skúsim zohnať MMS, na internete bolo, chcela som používať ako prevenciu, potom som chcela dať radu známej, ktorá je momentálne nie nejlepšie na tom so svojou diagnózou, ale nakoniec.....nedala som jej návod, a ako vidím, neviem, či to ozaj pomáha. Mimochodom, pod tým článkom o MMS som čítala samé kladné komentáre ľudí, ktorí sa na to dali a ktorým aj (vraj) pomohlo jeho užívanie.
marinha
Češi sú s tým ďalej, majú tam viac skúseností, ale je to oficiálne zakázané. Ale čo všetko nám už zakazujú...
 www.osud.cz/jedovate-mms-jako-lek-proti-malarii-pri...

teraz najväčšia hlúposť EÚ- o bylinkách a alternatívnej medicíne sa nesmie hovoriť, robiť reklama apod. Týmito krokmi sa iba posilňuje farmaceutická loby a zdravie všetkých sa zhoršuje...
2010
Aj ja mam s tym velke skusenosti funguje to super mam respekt na tu gebuzinu odvtedy ked mi vypalila diery do novych texasiek, nepoznam to pod takych peknym menom ako zazracny mineralny roztok MMS, ale ako zieravinu na cistenie vody v bazene chlorine dioxide).
PS: preto som napisal o tom malom ostrove v strede pacifiku kde tiez liecili malariu - uz doliecili ale v cechach vedia lepsie vsak aj palenku palia lepsiu.


pusta
@ketisia , no vidím, že som vedľa ako tá jedla, ja som myslela naozaj niečo úplne iné...no stalo sa.
rybarkuchar
Tak nič - vďaka za snahu. Vidím, že o tom máte naštudované ďaleko menej ako ja. Ale niektorí sa aspoň snažili. @2010 si úplne vedľa. Neviem o akej krajine to s takou úctou hovoríš. Ja osobne poznám ľudí ktorí si v Amazónii pomocou MMS zachránili život.
2010
Vsak som ti poslal link na zaciatku a stranu z novin je to Vanuatu.
Vo volnom case si kazdy moze robit co chce jeden pije metanol, druhy sa nalieva priemyselnym cisticom bazenov , treti si vari caj z hribov, alebo fajci travu.
Problem je ked to zacnu druhym ludom reklamovat ako liek na vsetko, a hrat sa na to ze ide o konspiraciu tovarni na lieky aby neprisli o zisky.
PS: Chces povedat ze to nieje ClO2 ?
2010
Aha , ta stranka ide ale aj nejde asi podla toho ako maju - ci nemaju elektriku , teraz maju poobede tak nepojde - isli spat :-)
Dlhuju mi dost penazi tak sa moc nelubime...
rybarkuchar
@2010 , pozri tu nie je priestor na takúto debatu. Mám naštudované kopu literatúry a videosekvencií, hovoril som s ľuďmi, ktorí to vyskúšali, viem veľmi dobre čo je CLO2, kde v tele vzniká a aká je jeho funkcia (mimochodom som chemický inžinier) . Máš svoj názor a ja Ti ho neberiem. Prajem Ti všetko dobré.
hannah22
mám príbuzného ktorý ako kňaz-misionár v Afrike liečil pomocou MMS chorých (deti aj dospelých)....sám ho používal tiež ked potreboval,...dožil sa 87 rokov... ked nemali dostupné liečivá, ktoré boli daleko a nekrestansky drahé, použili aj tento chemický preparát...pomáhal ....nie je to zázrak.... je to ako z bylinkami, harmančekom či stéviou, alebo urinoterapiou... čo sa nehodí farmaceutickej lobby a ich ziskom, naši podplatení europoslanci odhlasujú zákaz... je to na dlhú debatu a nie na tomto mieste.... prepáč... mám pozitívnu skúsenost ale sem to ozaj nepatrí.... nechcem byt terčom nejapných poznámok .... :))
hubata
Božinku .... ja vôbec neviem o čom točíte. A to neviem ani kde mám obvodného lekára ....
lola
p.Andreasa Kalckera poznam osobne,mam knihu o MMS,vyskusala som zoparkrat aj ked, uznavam,nie s velmi velkou zotrvacnostou...poznam par ludi,ktorym uzivanie tohto pripravku udajne pomohlo,kazdopadne suhlasim s @hannah22