Varenie

Orechové cestíčko

silvi - fotkasilvi, 27. júla 2013

nepozná niekto recept na orechové cestíčko, ktorým sa obalí
bravčová panenka? Príde mi zajtra na návštevu svoka, ktorá všetko
ohovára, tak aby mala čo. Malo by sa to piecť v alobale, len neviem
recept, raz sme to jedli v penzióne tretej cenovej, ale chutilo to
dobre. ďakujem

@zareaguj


Diskusia k téme

frezia
@silvi ,urob to podla svojej fantazie,sama tu pises,ze chces,aby mala tvoja svokra co ohovarat. Mozno by ti tu niekto poradil fantasticky recept,jej by to chutilo,nemala by co ohovarat a mala by si ju stale na krku.
janny300
Ja poznam iba arasidovu omacku ktora je len dochutena sojovou.
slavka11
joj moja ja by som taku svokru ani do domu nepustila. Moja svokra ma k nam tiez zakaz vstupu ale to je na dlhsie. Moje jedla kritizovat nemoze lebo aj ked mam o polovicu rokov menej ako ona mam toho odvareneho a odpeceneho ovela ovela viac a zvladnem cokolvek narozdiel od nej ktora tak max dat piect nejake maso do rury alebo nieco hodit do hrnca a nestarat sa. Vari bez fantazie a aby pri tom nemusela travit prilis vela casu. A pecenie pche to je skoda slov. Ale spat k tvojej svokre ked vsetko kritizuje kup jej tresku a rozky z obchodu a mas pokoj a nie ze jej ides takuto specialitku drahu kuchtit. Fakt by som ju ofukala
ubka
toto som našla na nete...možno aj keď svokra odišla nabudúce sa hodí :-)
REZNE V ORECHOVOM CESTIČKOU
Obraz Ingrediencie:
1. bravčové ALEBO kuracie rezne na mäso (množstvo podľa potreby plátkový rodinnej spotreby :))
2. Hrsť Ořechov (Tak 15-20 dkg olúpaných Ořechov)
3. vajcia (Opat podľa potrieb množstva Reznovovi)
4. Muka, Sol, korením, olej ALEBO Cera Príprava: 1. Mäso naklepeme osušíme, kvoli ľahšiemu obaľovaním. 2. orechy Pomelia, tí Ktory Maju radšej chrumkavejšie rezne, nemusíme orechy mlieť, pivo napr ich ľan tĺčikom na mäso Jemné podrviť. 3. to osobná známosť misiek si pripravíme: muku, žĺtka, orechy, Bielka. 4. ak Mate Ceru, Tak ju zatím mozem pomaly dát na panviciach rozhorúčiť. Ak Mate olej Tak hľa desať Rovňák .. 5.. naklepané mäso vložíme do Najprv múky si poriadne Ho v. Naj poobraciame, potom ho vložíme do žĺtkov následne sa Ořechov, poriadne "uťapkáme" ABY sa nám obal neolúpal vložíme Este robiť bielkov. Ak Mame dosť Ořechov mozem robit aj dvojobal, KDE po namočení sa bielkov Opat rezne vložíme do Ořechov spatne sa bielkov. Akoby sme ten Záverečný Proces opakovali 2 x. Moze dochutiť napr aj nejakým korením AK mame radi napr. pikantnějším jedlá, kľudne rezne mozem aj Trochu okoreniť. 6. Vysmážame robiť zlatista. Soliť doporučujem Az po vysmažení. Podávame tak zemiakmi, šalátom ALEBO aj napr ryžou. Dobru Chuť VAM prajem Mišo!
silvi
Dakujem vam za recepty aj diskusiu, nakoniec sme to doma nejak polatali, panenka v cesticku bola vyborna, svokre sa skoro ani neuslo lebo prisla s meskanim :-P