nepozná niekto recept na orechové cestíčko, ktorým sa obalí
bravčová panenka? Príde mi zajtra na návštevu svoka, ktorá všetko
ohovára, tak aby mala čo. Malo by sa to piecť v alobale, len neviem
recept, raz sme to jedli v penzióne tretej cenovej, ale chutilo to
dobre. ďakujem
REZNE V ORECHOVOM CESTIČKOU
Obraz Ingrediencie:
1. bravčové ALEBO kuracie rezne na mäso (množstvo podľa potreby plátkový rodinnej spotreby :))
2. Hrsť Ořechov (Tak 15-20 dkg olúpaných Ořechov)
3. vajcia (Opat podľa potrieb množstva Reznovovi)
4. Muka, Sol, korením, olej ALEBO Cera Príprava: 1. Mäso naklepeme osušíme, kvoli ľahšiemu obaľovaním. 2. orechy Pomelia, tí Ktory Maju radšej chrumkavejšie rezne, nemusíme orechy mlieť, pivo napr ich ľan tĺčikom na mäso Jemné podrviť. 3. to osobná známosť misiek si pripravíme: muku, žĺtka, orechy, Bielka. 4. ak Mate Ceru, Tak ju zatím mozem pomaly dát na panviciach rozhorúčiť. Ak Mate olej Tak hľa desať Rovňák .. 5.. naklepané mäso vložíme do Najprv múky si poriadne Ho v. Naj poobraciame, potom ho vložíme do žĺtkov následne sa Ořechov, poriadne "uťapkáme" ABY sa nám obal neolúpal vložíme Este robiť bielkov. Ak Mame dosť Ořechov mozem robit aj dvojobal, KDE po namočení sa bielkov Opat rezne vložíme do Ořechov spatne sa bielkov. Akoby sme ten Záverečný Proces opakovali 2 x. Moze dochutiť napr aj nejakým korením AK mame radi napr. pikantnějším jedlá, kľudne rezne mozem aj Trochu okoreniť. 6. Vysmážame robiť zlatista. Soliť doporučujem Az po vysmažení. Podávame tak zemiakmi, šalátom ALEBO aj napr ryžou. Dobru Chuť VAM prajem Mišo!