Rôzne

Omluva za absenci

ivosenka - fotkaivosenka, 22. mája 2011

22.5.2011

Omlouvám se všem, kteří psali komentáře pod mé recepty a já jsem nereagovala - velmi si vašich komentářů vážím, jen jsem řešila náhle vzniklou životní situaci a nebyl čas ani myšlenky na velké kuchaření.
Věřím, že situace se již dnes zase srovnala a já sem zaběhnu častěji :)

Hezké skoroléto všem

Ivana

@zareaguj


Diskusia k téme

janger
@ivosenka , vitaj spat! Zivot prinasa casto aj tazke chvile, prajem ti vsetko dobre a nech sa ti dari.
evas13
Život je nevyspytateľný a prináša nám dobré i zlé stránky, ktoré treba riešiť. Vitaj a všetko zlé nech je preč.
orchidea
Som veľmi rada, že si sa ozvala, už som si myslela, že si zanevrela na túto našu "varechu", bola by to veľká škoda. Želám ti aby sa tvoj život uberal takou cestou, ktorá ťa k nám stále častejšie bez problémov dovedie. Všetko dobré.
evusik
tak vitaj naspäť.... je mi ľúto, že si prekonala zlé obdobie, kedy si nemala čas na veľké kuchárčenie... ale na svojej, ako píšeš v profile, domovskej stránke (toprecepty.cz) si recepty pridávala a pridávala si dosť veľa receptov a pridávala si pekné recepty, takže sa môžeme tešiť, že ich dáš aj na Varechu??? vlastne už si jeden dala.... ja len dúfam, že ťa zas po týždni nepostihne niečo zlé :-)
ivosenka
@evusik , máš pravdu, tam jsem se po nějaké době k aktivitě zase vybičovala...je to srdeční záležitost, děvčata by mi dlouhou absenci neodpustila...ale na víc nálada ani energie nezbývala...a neboj, už jsem zase v pořádku, život jde dál a já sem ráda budu dávat vše, čím potěším Topáky - to jsem netušila, že jsme tak sledovaní ;-) a jistě se teď už nic zlého nepřihodí....špatné jsem překonala...
hubata
Keď je človek na dne, tak ho zachráni práca ktorá ho teší a u teba to bude asi to pečenie a varenie. Tak nech sa ti darí !