Mam starsi odstavovac a uvazujem, ze ho vyhodim, lebo neodstavuje dostatocne.
.
Co zvyknete robit so stavou z odstavovaca? ...teda okrem pitia.
.
Na co ho este vyuzivate?
Mam starsi odstavovac a uvazujem, ze ho vyhodim, lebo neodstavuje dostatocne.
.
Co zvyknete robit so stavou z odstavovaca? ...teda okrem pitia.
.
Na co ho este vyuzivate?
Ked som robila vo velkom mnozstve, do nadoby, kde pada "odpad" som vlozila cisty sacok a odstavovala som jednotlivo /korenovu zeleninu, rozne ovocie.../
tato smes sa dala aj pekne zmrazit, ked jej bolo vela a podla toho co sa varilo, ci pieklo pridalo sa do jedla /tu dobre rozvarne duziny sluzii aj ako prirodne zahustovadlo/ bez pouzitia skrobov ci Arowroot.
Odstavovat pouzivame uz 30 rokov- stal dost penazi ale ma fantasticky vykon aj dnes a hlavne nestoji niekde v supliku.
Je to dobra pomocka ale ozaj musi byt nastaveny tak, ze ked sa robi napr. makke ovocie/ ribezle, maliny/ musia kostky vychadzat skoro suche- ako dakedy sluzil rucny ovocny mlyncek, kde sa dala hustota nastavit tento mam dodnes tu prineseny zo Slovenska /a ten stoji ako ozdoba zasroubovana na policke v spajzi, hehe/.
Ked si kupujete odstavovace, dajte na to, aby vykon motora bol co najsilnejsi.
tot moja skusenost.