Ahojte. Mám taký problém. Už niekoľkokrát som robila obyčajné
rožky, cesto je super (robila som dva druhy), ale nikdy sa mi tak
pekne nenafúkli a boli strašne ťažké. Čo mám robiť? Aj ich hnetiem
dlho, aj kysnú dlho, dnes kysli hodinu a pol a potom ešte 10+20
minút a aj tak sú ťažké a nenafúknuté. Poraďte prosím.
srvátka je dobrá,ale skús si upiecť ,,jadranské rožky"podľa eldiny.Ja som ich už robila 2-x a boli výborné a aj som zamrazila.Ja používam do cesta minerálnu vodu jemne perlivú( mitickú ap.).Ešte ma napadlo či si ich veľmi nevyvaľkala na tenko pred tvarovaním.
@julica ďakujem za tip, ale presne tento recept som tiež mala, v podstate som mala rovnaké pomery všetkého, ale miesto vody som dala tú srvátku a miesto oleja masť :), tak ale možno nabudúce skúsim presne podľa tohto a uvidíme :)
@samanka a máš aj ten recept niekde uložený? Alebo mohla by som ho poprosiť? :) Presne také rožky chcem! :)
prikladám foto súčasných, boli pečené v stredu