O Varecha.sk

Nova organizacia stranky

alicia - bez fotkyalicia, 1. februára 2016

Neviem, ako sa tu da napisat nejakemu adminovi. Ale som dost zufala, pretoze stranka je sice farebnejsia a pekna ale vsetky ulozene recepty z mojej kucharskej knihy zmizli .... Je nejaka moznost, ako sa to da opravit? Vopred dakujem za fundovanu odpoved :)

@zareaguj


Diskusia k téme

garanco
Moje recepty som síce našla, ale je v nich "neporiadok", chýbajú mi kategórie, podĺa čoho som si ich vyhĺadávala
helca103
Celé zle!!!!!!!!!!!!!!!!!
Potrebovala som nejaké recepty z kuch. knihy a nič neviem nájsť. To čo sa tu stalo a prečo sa to obrátilo k horšiemu?
obor123
S kuch.knihou ani ja nie som spokojná. Aj mne chybaju kategórie. Teraz môžem celú knhu prelistovať. Prehľadnejšia bola stará kuch.knižka.
tomas
@alicia podľa nášho systému by ste mali mať v Kuchárskej knihe 132 receptov, je to v poriadku? Kde presne klikáte na otvorenie Kuchárskej knihy?

(Prosím, keď nahlasujete technický problém, upresnite aj či vám to robí v telefóne, android, iphone, tablete alebo v klasickom počítači (a ak áno v akom prehliadači, aby sme vedeli lepšie určiť technický problém)?
tomas
@Garanco mali by ste mať 32 kategórií nevidíte ich vľavo v kuchárskej knihe? Vidíte tam len jednu alebo?

(Robí vám to v počítači alebo v telefóne alebo v tablete? Prosím, keď nahlasujete technický problém, upresnite aj či vám to robí v telefóne, android, iphone, tablete alebo v klasickom počítači (a ak áno v akom prehliadači, aby sme vedeli lepšie určiť technický problém)?
tomas


@obor123 @rufusa
Preistotu sa spýtam, ak zmizli kategórie, kde presne zmizli?

myslíte z kuchárskej knihy (lebo tam by mali byť), alebo z výpisu vedľa receptu vpravo?
leaela
Fuuuuha,mila @redakcia...riadny gulas ste nam tu narobili ;-).zatial sa neviem vyjadrit k novemu formatu varecha.sk,musim si na to zvyknut.ale mam otazocku:prepnut na desktop verziu sa neda?vela roznych napr.spravodajskych stranok tuto moznost ma-mobilna verzia aj desktop.diky za odpoved....ak samozrejme najdete moju otazku v tomto chaose,a samozrejme,ak ja najdem vasu odpoved v tomto chaose.... :-)